Petek, 28. januar 2022, 03:54
vreme
Vreme - Vremenska napoved

Slovenija

Podatki za Slovenijo

Napoved za Slovenijo

Vremenske slike

Sosednje pokrajine

Avstrijska Koroška

Julijska krajina

Hrvaška

Gorski svet

Podatki za Gorski svet

Napoved za Gorski svet

Snežne razmere

Vode

Hidrološki podatki

Hidrološka napoved

Primorje

Podatki za Primorje

Napoved za Primorje

Temperatura morja

Evropa

Podatki za Evropo

Spletna stran

Vreme na vaši spletni strani

Video

Video posnetki

Preteklost

Napovedi v preteklosti

splet

Spletne kamere

Hribi
Vremenska napoved v preteklosti.
25.2.2016

Vremenska napoved - 25. februar 2016

Vremenske napovedi v preteklosti. Vremenska napoved - Četrtek, 25. februar 2016.

Napoved za Slovenijo
vreme 25.2.2016Danes bo pretežno oblačno, občasno bodo ponekod manjše padavine. Zlasti v severovzhodni Sloveniji bo zapihal jugozahodnik. Čez dan bodo najvišje temperature od 4 do 9 stopinj Celzija.
Preko noči se bodo padavine nekoliko okrepile in razširile na večji del Slovenije. Meja sneženja bo na nadmorski višini približno 500 m, ob močnejših padavinah pa lahko za krajši čas tudi nižje. Zjutraj bodo najnižje temperature od -2 do 3, na Primorskem približno 5 stopinj Celzija.
Jutri bo v začetku oblačno, dopoldne bodo padavine oslabele in potem v večjem delu države ponehale. Popoldne se bo ponekod delno zjasnilo. Pihal bo severovzhodnik, na Primorskem rahla do zmerna burja. Čez dan bodo najvišje temperature od 2 do 6, na Primorskem do 12 stopinj Celzija.

Opozorilo: Dodatnega opozorila ni.
V soboto in nedeljo bo večinoma oblačno vreme. Na vzhodnem delu države bo v glavnem suho, drugje bodo občasno padavine. V soboto bo v začetku meja sneženja še dokaj nizko, potem se bo dvigala.

OBETI 5 DO 10 DNI:
Od 29. februarja do 5. marca 2016

V ponedeljek se bo vremenska fronta pomikala prek Slovenije, potem se bo nad Alpami in zahodnim Balkanom zgradilo šibko območje visokega zračnega tlaka, ki naj bi od četrtka naprej slabelo.

V ponedeljek bo oblačno in deževno. V torek in sredo kaže na suho vreme, od četrtka do sobote pa bo verjetnost za padavine znova nekoliko povečana.Sosednje pokrajine
Danes bo pretežno oblačno, občasno bodo manjše, krajevne padavine.
Jutri bo zmerno do pretežno oblačno. V krajih severno od nas bo brez padavin, drugje bodo zlasti v prvem delu dneva občasne padavine. Ob severnem delu Jadrana bo pihala burja.


Gorski svet
Danes bo oblačno in marsikje megleno. Občasno bo rahlo snežilo. Pihal bo rahel do zmeren jugozahodnik. Na višini 1500 metrov bo temperatura približno -2, na višini 2500 metrov približno -6 stopinj Celzija.

Jutri bo v začetku oblačno in megleno s sneženjem, ki bo dopoldne ponehalo. Popoldne se bodo oblaki trgali. Pihal bo rahel do zmeren veter vzhodnih smeri. Na višini 1500 metrov bo temperatura približno -5, na višini 2500 metrov približno -9 stopinj Celzija.

Vremenski pojavi na dan 25. februar:
25.2.1990
Zadnji v nizu pomladno toplih dni, predvsem v notranjosti Slovenije je bilo za mesec februar izjemno, v nekaterih krajih rekordno toplo. V Metliki se ogrelo do 22,0 stopinj C, v Mariboru so izmerili 21,5 stopinj C, v Novem mestu 21,2 stopinj C, v Rogaški Slatini 20,5 stopinj C, na Letališču Brnik in v Kočevju 19,0 stopinj C ter v Ratečah 17,6 stopinj C.

slovreme.net
Hike.uno | Previsãodotempo.net | Meteo 12 jours | Podarimo.si - daritveni oglasnik | Primerjava cen | Banjul | detail bing