Petek, 28. januar 2022, 04:19
vreme
Vreme - Vremenska napoved

Slovenija

Podatki za Slovenijo

Napoved za Slovenijo

Vremenske slike

Sosednje pokrajine

Avstrijska Koroška

Julijska krajina

Hrvaška

Gorski svet

Podatki za Gorski svet

Napoved za Gorski svet

Snežne razmere

Vode

Hidrološki podatki

Hidrološka napoved

Primorje

Podatki za Primorje

Napoved za Primorje

Temperatura morja

Evropa

Podatki za Evropo

Spletna stran

Vreme na vaši spletni strani

Video

Video posnetki

Preteklost

Napovedi v preteklosti

splet

Spletne kamere

Hribi
Vremenska napoved v preteklosti.
21.2.2016

Vremenska napoved - 21. februar 2016

Vremenske napovedi v preteklosti. Vremenska napoved - Nedelja, 21. februar 2016.

Napoved za Slovenijo
vreme 21.2.2016Preko noči bo še delno jasno, proti jutru bo oblačnost od zahoda naraščala. Pihal bo jugozahodnik. Zjutraj bodo najnižje temperature v severnih krajih od -3 do 0, drugje od 3 do 7 stopinj Celzija.
Jutri bo v zahodni in osrednji Sloveniji pretežno oblačno, na vzhodnem delu države pa bo delno jasno. Jugozahodnik se bo krepil. V nekaterih predelih zahodne Slovenije bo lahko občasno rahlo deževalo ali rosilo. Čez dan bodo najvišje temperature od 9 do 16 stopinj Celzija.

Opozorilo: Dodatnega opozorila ni.
V torek bo oblačno in deževno. Še bo pihal jugozahodnik. V sredo in četrtek bo v glavnem oblačno, občasno se bodo pojavljale padavine. V sredo bo zapihal severovzhodni veter, na Primorskem burja. Ohladilo se bo.

OBETI 5 DO 10 DNI:
Od 25. februarja do 1. marca 2016

V četrtek in petek bomo pod vplivom ciklonskega območja s središčem nad Sredozemljem. V soboto in nedeljo se bo nad nami predvidoma prehodno okrepilo območje visokega zračnega tlaka. V začetku prihodnjega tedna bomo kot kaže ponovno pod vplivom ciklonskega območja .

V četrtek in petek bodo možne rahle padavine. Za vikend kaže na suho vreme. V ponedeljek bo predvidoma deževalo.


Sosednje pokrajine
Jutri bo v krajih zahodno in južno od nas pretežno oblačno, občasno bo lahko rahlo rosilo ali deževalo. Drugje bo delno jasno. Zlasti v krajih vzhodno in južno od nas bo pihal okrepljen jugozahodnik.


Gorski svet
Danes bo delno jasno z občasno visoko koprenasto oblačnostjo. Krepil se bo veter zahodnih smeri. Otoplilo se bo. Na višini 1500 metrov bo temperatura približno 5, na višini 2500 metrov pa približno 2 stopinje Celzija.

Jutri bo na Pohorju delno jasno z občasno povečano oblačnostjo. Drugje bo v glavnem oblačno ter ponekod tudi megleno. Zlasti v Julijcih bo lahko občasno rahlo deževalo ali rosilo. Še bo pihal veter zahodnih smeri. Na višini 1500 metrov bo temperatura približno 5, na višini 2500 metrov pa približno 4 stopinje Celzija.

Vremenski pojavi na dan 21. februar:
21.2.1977
Padavine, ki so se začele pojavljati dan prej, so se okrepile; obilno je deževalo in snežilo zlasti v višje ležečih predelih zahodne in severne Slovenije. Do jutra naslednjega dne je v enem dnevu v Podbrdu v dolini Bače padlo 152 milimetrov, v Kobaridu 150 milimetrov, v Kamniški Bistrici 117 milimetrov, v Bohinjski Bistrici 114 milimetrov in na Hrušici nad Postojno 100 milimetrov padavin. V visokogorju se je prej zelo debela snežna odeja še odebelila, na Kredarici so namerili 5 metrov snega.

slovreme.net
Hike.uno | Previsãodotempo.net | Meteo 12 jours | Podarimo.si - daritveni oglasnik | Primerjava cen | East Cape | hribi