Petek, 28. januar 2022, 04:13
vreme
Vreme - Vremenska napoved

Slovenija

Podatki za Slovenijo

Napoved za Slovenijo

Vremenske slike

Sosednje pokrajine

Avstrijska Koroška

Julijska krajina

Hrvaška

Gorski svet

Podatki za Gorski svet

Napoved za Gorski svet

Snežne razmere

Vode

Hidrološki podatki

Hidrološka napoved

Primorje

Podatki za Primorje

Napoved za Primorje

Temperatura morja

Evropa

Podatki za Evropo

Spletna stran

Vreme na vaši spletni strani

Video

Video posnetki

Preteklost

Napovedi v preteklosti

splet

Spletne kamere

Hribi
Vremenska napoved v preteklosti.
12.2.2016

Vremenska napoved - 12. februar 2016

Vremenske napovedi v preteklosti. Vremenska napoved - Petek, 12. februar 2016.

Napoved za Slovenijo
vreme 12.2.2016Popoldne bo oblačno, padavine bodo oslabele in ponekod prehodno ponehale. Čez dan bodo najvišje temperature od 1 do 5, na Primorskem do približno 8 stopinj Celzija.
Preko noči se bodo padavine znova okrepile. V severovzhodni Sloveniji bo deloma deževalo deloma snežilo, drugje po nižinah v notranjosti Slovenije pa snežilo. Najmanj padavin bo v severnih krajih.
Jutri dopoldne bodo padavine ponehale. Čez dan se bo delno zjasnilo, bolj oblačno bo ostalo zlasti na Primorskem in Notranjskem. Zjutraj bodo najnižje temperature od -3 do 3, ob morju 6, čez dan bodo najvišje temperature 4 do 9, na Primorskem do 11 stopinj Celzija.

Opozorilo: Dodatnega opozorila ni.
V nedeljo in ponedeljek se bo nadaljevalo nestalno vreme z občasnimi padavinami. Po nižinah bo deževalo.


OBETI 5 DO 10 DNI:
Od 16. do 21. februarja 2016

Razvoj vremena je dokaj negotov. Sredi tedna naj bi se nad območje Alp zgradilo območje visokega zračnega tlaka, ki pa bo hitro oslabelo in se ob koncu tedna znova okrepilo.

V torek bo občasno še deževalo, v sredo bo predvidoma suho vreme z možnimi delnimi razjasnitvami in burjo na Primorskem. V četrtek in petek se bo znova nekoliko povečala verjetnost za padavine, za konec tedna pa kaže na suho vreme.


Sosednje pokrajine
Danes bo zmerno do pretežno oblačno, zlasti v krajih južno od nas se bodo pojavljale padavine. V hribovitih delih Hrvaške bo snežilo.
Jutri bo v začetku pretežno oblačno, zlasti v krajih južno in vzhodno od nas bodo padavine, po nižinah v glavnem dež. Popoldne bo brez padavin.


Gorski svet
Danes zjutraj bo ponekod še zmerno oblačno, čez dan pa bo oblačno in marsikje megleno. Občasno bo snežilo. Pihal bo rahel do zmeren jugozahodnik. Na višini 1500 metrov bo temperatura približno -4, na višini 2500 metrov približno -11 stopinj Celzija.

Jutri bo v začetku oblačno in megleno, sneženje bo najpozneje dopoldne ponehalo. Sredi dneva se bodo oblaki trgali. Pihal bo rahel jugozahodnik, ki se bo zvečer okrepil. Na višini 1500 metrov bo temperatura približno -1, na višini 2500 metrov približno -8 stopinj Celzija.

Vremenski pojavi na dan 12. februar:
12.2.1998
V severovzhodni Sloveniji je bilo popoldne za mesec februar izjemno toplo, v nekaterih krajih celo najtoplejše od začetka meritev. V Gornji Radgoni se je živo srebro povzpelo do pomladanskih 23,0 stopinj C, v Murski Soboti so izmerili 21,7 stopinj C, v Velikih Dolencih na severovzhodu Goričkega 21,6 stopinj C, v Mariboru 21,3 stopinj C in v Jeruzalemu v Slovenskih goricah 20,5 stopinj C.

slovreme.net
Hike.uno | Previsãodotempo.net | Meteo 12 jours | Podarimo.si - daritveni oglasnik | Primerjava cen | Panorama Fuseta | planina