Ponedeljek, 24. januar 2022, 08:17
vreme
Vreme - Vremenska napoved

Slovenija

Podatki za Slovenijo

Napoved za Slovenijo

Vremenske slike

Sosednje pokrajine

Avstrijska Koroška

Julijska krajina

Hrvaška

Gorski svet

Podatki za Gorski svet

Napoved za Gorski svet

Snežne razmere

Vode

Hidrološki podatki

Hidrološka napoved

Primorje

Podatki za Primorje

Napoved za Primorje

Temperatura morja

Evropa

Podatki za Evropo

Spletna stran

Vreme na vaši spletni strani

Video

Video posnetki

Preteklost

Napovedi v preteklosti

splet

Spletne kamere

Hribi
Vremenska napoved v preteklosti.
30.12.2016

Vremenska napoved - 30. december 2016

Vreme > Napovedi v preteklosti > 2016 > december > 30. 12. 2016
Vremenske napovedi v preteklosti. Vremenska napoved - Petek, 30. december 2016.

Napoved za Slovenijo
vreme 30.12.2016Popoldne bo precej jasno. Čez dan bodo najvišje temperature od 0 do 4, na Primorskem do 9 stopinj Celzija.
Jutri bo precej jasno. Ponekod po kotlinah bo v prvem delu dneva megleno. Zjutraj bodo najnižje temperature od -6 do -12, ob morju približno 0, najvišje dnevne od 1 do 6, na Primorskem do 10 stopinj Celzija.

Opozorilo: Dodatnega opozorila ni.
V nedeljo bo precej jasno, ponekod po nižinah bo v prvem delu dneva megla. V ponedeljek bo zapihal jugozahodnik. V severni in vzhodni Sloveniji bo še delno jasno. Drugje bo pretežno oblačno, popoldne bo ponekod v zahodni in južni Sloveniji pričelo rahlo deževati.

OBETI 5 DO 10 DNI:
Od 3. do 8. januarja 2017

V torek se bo ciklonsko območje iznad severne Italije pomikalo proti jugovzhodu, nad nami se bo ponovno okrepilo območje visokega zračnega tlaka, ki pa bo že v petek pred prihodom naslednje vremenske motnje začelo slabeti.

V noči iz ponedeljka na torek se bodo padavine nekoliko okrepile in v torek čez dan ponehale. Ob ugodni legi ciklonskega območja bi se lahko meja sneženja spustila do nižin. V sredo in četrtek bo brez padavin, proti koncu tedna pa se bo verjetnost padavin ponovno povečala.


Sosednje pokrajine
Pretežno jasno bo, zjutraj bo ponekod po nižinah megla. V Kvarnerju bo še pihala rahla burja.


Gorski svet
Danes bo precej jasno. Pihal bo zmeren veter severnih smeri, ki bo čez dan počasi slabel. Na višini 1500 metrov bo temperatura sredi dneva približno 0, na višini 2500 metrov pa približno -4 stopinje Celzija.

Jutri bo precej jasno. Pihal bo v glavnem šibak severovzhodni veter. Na višini 1500 metrov bo temperatura približno 3, na višini 2500 metrov pa -2 stopinji Celzija.

Vremenski pojavi na dan 30. december:
30.12.1968
Predvsem na Gorenjskem je bilo jutro rekordno mrzlo za mesec december in tudi čez dan je temperatura ostala globoko pod lediščem. Na Letališču Brnik se je ohladilo na minus 22,6 stopinj C, v Ratečah in Žireh na minus 21,4 stopinj C, v Radovljici na minus 19,8 stopinj C in v Ljubljani na minus 15,6 stopinj C.

slovreme.net
Hike.uno | Previsãodotempo.net | Meteo 12 jours | Podarimo.si - daritveni oglasnik | Primerjava cen | Webcam Volcan San Cristobal | mangart hike