Ponedeljek, 24. januar 2022, 07:30
vreme
Vreme - Vremenska napoved

Slovenija

Podatki za Slovenijo

Napoved za Slovenijo

Vremenske slike

Sosednje pokrajine

Avstrijska Koroška

Julijska krajina

Hrvaška

Gorski svet

Podatki za Gorski svet

Napoved za Gorski svet

Snežne razmere

Vode

Hidrološki podatki

Hidrološka napoved

Primorje

Podatki za Primorje

Napoved za Primorje

Temperatura morja

Evropa

Podatki za Evropo

Spletna stran

Vreme na vaši spletni strani

Video

Video posnetki

Preteklost

Napovedi v preteklosti

splet

Spletne kamere

Hribi
Vremenska napoved v preteklosti.
12.12.2016

Vremenska napoved - 12. december 2016

Vreme > Napovedi v preteklosti > 2016 > december > 12. 12. 2016
Vremenske napovedi v preteklosti. Vremenska napoved - Ponedeljek, 12. december 2016.

Napoved za Slovenijo
vreme 12.12.2016Popoldne bo večinoma jasno vreme, le v Ljubljanski kotlini bo ponekod ostalo megleno. V višjih legah in po nižinah severovzhodne Slovenije bo pihal veter severnih smeri. Čez dan bodo najvišje temperature v krajih z meglo malo nad 0, drugje od 5 do 10, na Primorskem do 13 stopinj Celzija.
Preko noči se bo v notranjosti od vzhoda nebo pooblačilo, tu in tam lahko pade kakšna kaplja dežja ali snežinka. Krajevno ni povsem izključena možnost poledice.
Jutri dopoldne bo v večjem delu države oblačno, le na zahodnem delu države bo deloma jasno. Popoldne se bo v notranjosti delno zjasnilo, na Primorskem pa nebo pooblačilo. Zjutraj bodo najnižje temperature od -1 do -6, ob morju malo nad 0, čez dan bodo najvišje temperature od 1 do 4, na Primorskem približno 9 stopinj Celzija.

Opozorilo: Dodatnega opozorila ni.
V sredo bo na Primorskem oblačno in ponekod megleno. Drugje bo deloma jasno z nekaj jutranje megle. Čez dan bo prehodno zapihal jugozahodnik.
V četrtek bo več nizke oblačnosti v notranjosti Slovenije, na Primorskem pa se bo delno ranebo zjasnilo.

OBETI 5 DO 10 DNI:
Od 16. do 21. decembra 2016

Naši kraji bodo še naprej pod vplivom območja visokega zračnega tlaka. Vremenske motnje se Sloveniji predvidoma ne bodo približale.

Nadaljevalo se bo brez padavin, po nižinah bo pogosta megla ali nizka oblačnost. Več sonca bo v gorah in na Primorskem.


Sosednje pokrajine
Danes bo v glavnem jasno, v Kvarnerju bo pihala rahla burja.
Jutri bo ob severnem delu Jadrana v začetku deloma jasno z nekaj burje, popoldne pa se bo oblačnost tam povečala. Drugje bo zmerno do pretežno oblačno.


Gorski svet
Danes bo v začetku pretežno oblačno, čez dan pa v glavnem jasno z nekaj visoke ali srednje oblačnosti. Pihal bo zmeren veter severnih smeri. Na višini 1500 metrov bo temperatura približno 0, na višini 2500 metrov približno -6 stopinj Celzija.

Jutri bo v visokogorju jasno, drugje pa zlasti dopoldne oblačno in megleno. V visokogorju bo pihal zmeren severozahodni veter, v sredogorju pa šibak vzhodni veter. Na višini 1500 metrov bo temperatura približno -3, na višini 2500 metrov pa približno -5 stopinj Celzija.

Vremenski pojavi na dan 12. december:
12.12.1957
V Zgornjem Posočju je močno deževalo, v visokogorju snežilo. Na Livku je do jutra naslednjega dne v 48 urah padlo 368 milimetrov, v Lepeni 284 milimetrov, v Plužni pri Bovcu 264 milimetrov in na Žagi pri Bovcu 257 milimetrov padavin.

slovreme.net
Hike.uno | Previsãodotempo.net | Meteo 12 jours | Podarimo.si - daritveni oglasnik | Primerjava cen | Lihou Reef | detail bing