Ponedeljek, 24. januar 2022, 08:29
vreme
Vreme - Vremenska napoved

Slovenija

Podatki za Slovenijo

Napoved za Slovenijo

Vremenske slike

Sosednje pokrajine

Avstrijska Koroška

Julijska krajina

Hrvaška

Gorski svet

Podatki za Gorski svet

Napoved za Gorski svet

Snežne razmere

Vode

Hidrološki podatki

Hidrološka napoved

Primorje

Podatki za Primorje

Napoved za Primorje

Temperatura morja

Evropa

Podatki za Evropo

Spletna stran

Vreme na vaši spletni strani

Video

Video posnetki

Preteklost

Napovedi v preteklosti

splet

Spletne kamere

Hribi
Vremenska napoved v preteklosti.
10.12.2016

Vremenska napoved - 10. december 2016

Vreme > Napovedi v preteklosti > 2016 > december > 10. 12. 2016
Vremenske napovedi v preteklosti. Vremenska napoved - Sobota, 10. december 2016.

Napoved za Slovenijo
vreme 10.12.2016Danes bo precej jasno, v Slovenski Istri bo občasno nizka oblačnost. Najvišje temperature bodo od 6 do 13 stopinj Celzija.
Jutri se bo oblačnost od jugozahoda širila v osrednjo Slovenijo. V severnih in vzhodnih krajih bo še precej jasno z jutranjo meglo. Čez dan bo ponekod zapihal zahodnik. Zjutraj bodo najnižje temperature od -6 do -1, ob morju in v višjih legah do 6, čez dan bodo najvišje temperature od 5 do 11 stopinj Celzija.

Opozorilo: Dodatnega opozorila ni.
V ponedeljek in torek bo delno jasno z občasno povečano oblačnostjo, ponekod po nižinah v prvem delu dneva tudi megleno.

OBETI 5 DO 10 DNI:
Od 14. do 19. decembra 2016

Naši kraji bodo še naprej pod vplivom območje visokega zračnega tlaka, ki se bo ob koncu prihodnjega tedna predvidoma še nekoliko okrepilo.

Nadaljevalo se bo brez padavin, po nižinah bo možna megla ali nizka oblačnost. V gorah bodo temperature ponovno bolj zimske.


Sosednje pokrajine
Danes bo nad severnim Jadranom marsikje nizka oblačnost, drugje bo pretežno jasno.
Jutri bo nad severnim Jadranom pogosta nizka oblačnost, drugje bo jasno z občasno povečano oblačnostjo. Po nekaterih nižinah bo v začetku megla.


Gorski svet
Danes bo precej jasno. Pihal bo rahel veter zahodnih smeri. Na višini 1500 metrov bo temperatura približno 10, na višini 2500 metrov pa približno 5 stopinj Celzija.

Jutri bo jasno, občasno bo tudi nekoliko več visoke ali srednje oblačnosti. V predgorju bo ponekod megleno. Pihal bo rahel do zmeren veter zahodnih do severnih smeri. Temperatura se bo nižala, na 1500 m od 9 do 4, na višini 2500 metrov od 5 do -1 stopinje Celzija.

Vremenski pojavi na dan 10. december:
10.12.1969
Večinoma nemočno sneženje v vzhodnem delu Slovenije je ponehalo, v nekaterih krajih so zjutraj izmerili rekordno visoko decembrsko snežno odejo. Na Paškem Kozjaku (980 m) je sneg segal 88 centimetrov, v Kadrencih v Slovenskih goricah 75 centimetrov, v Gornji Radgoni in na Kozjem Vrhu v Dravski dolini 55 centimetrov in v Lendavi 45 centimetrov visoko.

slovreme.net
Hike.uno | Previsãodotempo.net | Meteo 12 jours | Podarimo.si - daritveni oglasnik | Primerjava cen | Aneityum Isl. | photo bing