Nedelja, 23. januar 2022, 00:16
vreme
Vreme - Vremenska napoved

Slovenija

Podatki za Slovenijo

Napoved za Slovenijo

Vremenske slike

Sosednje pokrajine

Avstrijska Koroška

Julijska krajina

Hrvaška

Gorski svet

Podatki za Gorski svet

Napoved za Gorski svet

Snežne razmere

Vode

Hidrološki podatki

Hidrološka napoved

Primorje

Podatki za Primorje

Napoved za Primorje

Temperatura morja

Evropa

Podatki za Evropo

Spletna stran

Vreme na vaši spletni strani

Video

Video posnetki

Preteklost

Napovedi v preteklosti

splet

Spletne kamere

Hribi
Vremenska napoved v preteklosti.
8.11.2016

Vremenska napoved - 8. november 2016

Vremenske napovedi v preteklosti. Vremenska napoved - Torek, 8. november 2016.

Napoved za Slovenijo
vreme 8.11.2016Popoldne bo v zahodni Sloveniji delno jasno. Drugje bo pretežno oblačno, padavine bodo povsod ponehale. Temperature bodo v glavnem od 1 do 7, na Primorskem od 8 do 12 stopinj Celzija.
Jutri bo pretežno oblačno in suho vreme, več sonca bo dopoldne na Primorskem, popoldne pa v severovzhodni Sloveniji. Šibka burja na Primorskem bo dopoldne ponehala. Zjutraj bodo najnižje temperature od -2 do 3, v alpskih dolinah do -5, ob morju 6, čez dan bodo najvišje temperature od 2 do 7, na Primorskem do 12 stopinj Celzija.

Opozorilo: Dodatnega opozorila ni.
V noči iz srede na četrtek in v četrtek dopoldne bo prehodno deževalo, meja sneženja bo na približno 700 metrih. V četrtek popoldne bo v glavnem suho vreme. V petek bo oblačno z občasnimi padavinami. Meja sneženja bo na približno 500 metrov nadmorske višine.

OBETI 5 DO 10 DNI:
Od 12. do 17. novembra 2016

V nedeljo nas bo predvidoma prešla oslabljena vremenska fronta, potem pa bodo naši kraji v glavnem pod vplivom severozahodnih višinskih vetrov. K nam bo pritekal postopno toplejši zrak.

V soboto bo brez padavin, zlasti v višjih legah bo pihal jugozahodnik. V nedeljo bo prehodno rahlo deževalo, od ponedeljka do četrtka pa bo predvidoma suho vreme, po nižinah bo precej megle ali nizke oblačnosti. Dnevne temperature bodo v glavnem med 5 in 10 stopinj Celzija.


Sosednje pokrajine
Popoldne bo v krajih zahodno od nas in ob Jadranu delno jasno. Drugje bo oblačno, padavine bodo popoldne povsod ponehale. V Kvarnerju bo pihala rahla burja.
Jutri bo zmerno do pretežno oblačno in v glavnem brez padavin. Več sonca bo vzhodno od Slovenije in v bližini morja.


Gorski svet
Danes bo oblačno in megleno, dopoldne bo še rahlo snežilo. Pihal bo rahel do zmeren veter vzhodnih smeri, v visokogorju zmeren jugozahodni veter. Na višini 1500 metrov bo temperatura približno -4, na višini 2500 metrov pa -9 stopinj Celzija.

Jutri bo v sredogorju do približno 1800 m nadmorske višine oblačno ali megleno, popoldne se bodo oblaki trgali. V visokogorju bo v začetku pretežno jasno, popoldne bo od zahoda naraščala koprenasta oblačnost. V sredogorju se bo veter iz jugovzhodne obračal na jugozahodno smer, v visokogorju bo pihal zmeren veter zahodnih smeri. Na višini 1500 metrov bo temperatura približno -5, na višini 2500 metrov pa -8 stopinj Celzija.

Vremenski pojavi na dan 8. november:
8.11.2006
V nekaterih krajih po nižinah je bil dnevni temperaturni hod neobičajno velik. V Kočevju se je ogrelo z minus 3,1 stopinj C na 17,4 stopinj C, v Šmartnem pri Slovenj Gradcu z minus 4,8 stopinj C na 15,3 stopinj C, v Dobličah pri Črnomlju z minus 1,0 stopinj C na 18,8 stopinj C, na Letališču Brnik z minus 2,8 stopinj C na 16,4 stopinj C in v Murski Soboti z minus 3,4 stopinj C na 15,6 stopinj C.

slovreme.net
Hike.uno | Previsãodotempo.net | Meteo 12 jours | Podarimo.si - daritveni oglasnik | Primerjava cen | Chios | mangart hike