Ponedeljek, 24. januar 2022, 07:51
vreme
Vreme - Vremenska napoved

Slovenija

Podatki za Slovenijo

Napoved za Slovenijo

Vremenske slike

Sosednje pokrajine

Avstrijska Koroška

Julijska krajina

Hrvaška

Gorski svet

Podatki za Gorski svet

Napoved za Gorski svet

Snežne razmere

Vode

Hidrološki podatki

Hidrološka napoved

Primorje

Podatki za Primorje

Napoved za Primorje

Temperatura morja

Evropa

Podatki za Evropo

Spletna stran

Vreme na vaši spletni strani

Video

Video posnetki

Preteklost

Napovedi v preteklosti

splet

Spletne kamere

Hribi
Vremenska napoved v preteklosti.
31.10.2016

Vremenska napoved - 31. oktober 2016

Vreme > Napovedi v preteklosti > 2016 > oktober > 31. 10. 2016
Vremenske napovedi v preteklosti. Vremenska napoved - Ponedeljek, 31. oktober 2016.

Napoved za Slovenijo
vreme 31.10.2016Popoldne bo v glavnem jasno, le ponekod v severozahodni in srednji Sloveniji v začetku še zmerno do pretežno oblačno. Šibka burja na Primorskem bo ponehala. Čez dan bodo najvišje temperature od 10 do 14, na Primorskem približno 18 stopinj Celzija.
Jutri bo jasno, v prvem delu dneva bo po nekaterih nižinah megla. Sredi dneva se bo v zahodnih krajih postopno nebo pooblačilo. Zjutraj bodo najnižje temperature od 0 do 5, ob morju 8, čez dan bodo najvišje temperature od 12 do 15, na Primorskem do 17 stopinj Celzija.

Opozorilo: Dodatnega opozorila ni.
V sredo bo na vzhodnem delu države še delno jasno, drugje bo pretežno oblačno. Zlasti v jugozahodni Sloveniji bo občasno rahlo deževalo. Zapihal bo jugozahodni veter. V noči iz srede na četrtek se bodo občasne manjše padavine pojavljale zlasti v južni Sloveniji. Meja sneženja se bo spustila pod 1000 m nadmorske višine. V četrtek bo v začetku oblačno, padavine bodo dopoldne ponehale, čez dan se bodo oblaki trgali. Ohladilo se bo. Na Primorskem bo pihala rahla do zmerna burja.

OBETI 5 DO 10 DNI:
Od 4. do 9. novembra 2016

V petek bo nad Alpami šibko območje visokega zračnega tlaka, od sobote naprej pa bodo naši kraji pod vplivom ciklonskega območja.

V petek bo v glavnem jasno z dopoldansko meglo. Od sobote do srede bo večinoma oblačno vreme s pogostimi padavinami. Meja sneženja bo v torek in sredo predvidoma pod 1000 m nadmorske višine.


Sosednje pokrajine
Danes bo jasno, v prvem delu dneva ponekod zmerno oblačno. V Kvarnerju bo pihala rahla burja.
Jutri bo precej jasno, zjutraj bo po nekaterih nižinah megla. Popoldne se bodo v Alpskem delu Furlanije - Julijske krajine začeli nabirati oblaki.


Gorski svet
Popoldne se bo jasnilo. Pihal bo rahel do zmeren veter severnih smeri. Na višini 1500 metrov bo temperatura od 2 st. C na Pohorju do 5 st. C v zahodnih Karavankah in Julijcih, na višini 2500 metrov pa približno 0 stopinj Celzija.

Jutri bo v glavnem jasno, sredi dneva se bo zlasti v Julijcih in zahodnih Karavankah postopno nebo pooblačilo. Zjutraj bo pihal v glavnem šibak severnik, ki bo čez dan obrnil na zahodno smer. Na višini 1500 metrov bo temperatura približno 7, na višini 2500 metrov pa približno 3 stopinje Celzija.

Vremenski pojavi na dan 31. oktober:
31.10.1976
Zjutraj so v nekaterih krajih na južnem delu države in jugozahodu Slovenije izmerili neobičajno veliko 24 urno višino padavin. V Zabičah pri Ilirski Bistrici je padlo 137 milimetrov, na Razdrtem 133 milimetrov, v Kubedu 113 milimetrov, v Movražu 110 milimetrov in v Novi vasi na Blokah 100 milimetrov padavin v enem dnevu.

slovreme.net
Hike.uno | Previsãodotempo.net | Meteo 12 jours | Podarimo.si - daritveni oglasnik | Primerjava cen | Niree | hike