Ponedeljek, 24. januar 2022, 07:20
vreme
Vreme - Vremenska napoved

Slovenija

Podatki za Slovenijo

Napoved za Slovenijo

Vremenske slike

Sosednje pokrajine

Avstrijska Koroška

Julijska krajina

Hrvaška

Gorski svet

Podatki za Gorski svet

Napoved za Gorski svet

Snežne razmere

Vode

Hidrološki podatki

Hidrološka napoved

Primorje

Podatki za Primorje

Napoved za Primorje

Temperatura morja

Evropa

Podatki za Evropo

Spletna stran

Vreme na vaši spletni strani

Video

Video posnetki

Preteklost

Napovedi v preteklosti

splet

Spletne kamere

Hribi
Vremenska napoved v preteklosti.
30.10.2016

Vremenska napoved - 30. oktober 2016

Vreme > Napovedi v preteklosti > 2016 > oktober > 30. 10. 2016
Vremenske napovedi v preteklosti. Vremenska napoved - Nedelja, 30. oktober 2016.

Napoved za Slovenijo
vreme 30.10.2016Popoldne bo v glavnem jasno, zlasti v severovzhodni Sloveniji zmerno oblačno. Temperature bodo od 11 do 15, na Primorskem do 19 stopinj Celzija.
Jutri bo v začetku zmerno do pretežno oblačno, čez dan se bo jasnilo. Zjutraj bodo najnižje temperature od 2 do 7, ob morju 10, čez dan bodo najvišje temperature od 9 do 13, na Primorskem do 17 stopinj Celzija.


Opozorilo: Dodatnega opozorila ni.
V torek bo jasno, v prvem delu dneva bo po nekaterih nižinah megla. Nekaj več oblačnosti bo v zahodnih krajih. V sredo bo v vzhodni Sloveniji še delno jasno. Drugje bo pretežno oblačno, zlasti v hribovitem svetu zahodne Slovenije bo občasno rahlo deževalo. Zapihal bo jugozahodnik.

OBETI 5 DO 10 DNI:
Od 3. do 8. novembra 2016

Hladna fronta bo predvidoma v noči iz srede na četrtek ob jugozahodnih višinskih vetrovih prešla Slovenijo. Za njo se bo nad Alpami prehodno zgradilo območje visokega zračnega tlaka, ki pa bo ob koncu tedna že oslabelo.

V noči iz srede na četrtek in v četrtek dopoldne bo občasno rahlo deževalo, popoldne se bo delno zjasnilo. V petek bo jasno z jutranjo meglo, nekoliko več oblačnosti bo v zahodnih krajih. Od sobote do torka bo večinoma oblačno vreme s pogostimi padavinami. Po nižinah bo deževalo.


Sosednje pokrajine
Danes bo jasno, zlasti v krajih severno in vzhodno od nas bo občasno več oblačnosti.
Jutri bo v krajih zahodno od nas in ob Jadranu precej jasno. Drugje bo v začetku pretežno oblačno, čez dan se bodo oblaki trgali. V Kvarnerju bo pihala rahla burja.


Gorski svet
Danes bo precej jasno. Pihal bo rahel do zmeren veter severnih smeri. Na višini 1500 metrov bo temperatura od 3 st. C na Pohorju do 7 st. C v zahodnih Karavankah in Julijcih, na višini 2500 metrov pa približno 2 stopinji Celzija.

Jutri bo v začetku zmerno do pretežno oblačno in ponekod megleno, čez dan se bodo oblaki trgali. Pihal bo rahel do zmeren veter severnih smeri. Na višini 1500 metrov bo temperatura od 2 st. C na Pohorju do 6 st. C v zahodnih Karavankah in Julijcih, na višini 2500 metrov pa približno 0 stopinj Celzija.

Vremenski pojavi na dan 30. oktober:
30.10.1940
Sneženje, ki se je v nekaterih krajih začelo 27. oktobra, je ponehalo. Na Rakitni so zjutraj izmerili 37 centimetrov, v Žireh 31 centimetrov, na Pleskem pri Hrastniku 22 centimetrov, v Slovenj Gradcu 20 centimetrov, v Kranju in Dolenjem Medvedjem selu pri Trebnjem 16 centimetrov ter v Celju 12 centimetrov visoko snežno odejo.

slovreme.net
Hike.uno | Previsãodotempo.net | Meteo 12 jours | Podarimo.si - daritveni oglasnik | Primerjava cen | Amrum | abc hiker