Ponedeljek, 24. januar 2022, 18:25
vreme
Vreme - Vremenska napoved

Slovenija

Podatki za Slovenijo

Napoved za Slovenijo

Vremenske slike

Sosednje pokrajine

Avstrijska Koroška

Julijska krajina

Hrvaška

Gorski svet

Podatki za Gorski svet

Napoved za Gorski svet

Snežne razmere

Vode

Hidrološki podatki

Hidrološka napoved

Primorje

Podatki za Primorje

Napoved za Primorje

Temperatura morja

Evropa

Podatki za Evropo

Spletna stran

Vreme na vaši spletni strani

Video

Video posnetki

Preteklost

Napovedi v preteklosti

splet

Spletne kamere

Hribi
Vremenska napoved v preteklosti.
3.10.2016

Vremenska napoved - 3. oktober 2016

Vremenske napovedi v preteklosti. Vremenska napoved - Ponedeljek, 3. oktober 2016.

Napoved za Slovenijo
vreme 3.10.2016Popoldne bo dež ponehal tudi v južni in vzhodni Sloveniji. Od severozahoda se bo delno zjasnilo. Burja na Primorskem bo slabela. Čez dan bodo najvišje temperature od 11 do 15, na Primorskem do 20 stopinj Celzija.
Jutri bo v začetku precej jasno, ponekod v notranjosti Slovenije bo nastala megla. Čez dan bo delno jasno, na vzhodnem delu države pa spremenljivo oblačno s kakšno popoldansko ploho. V severni in vzhodni Sloveniji bo pihal severnik. Zjutraj bodo najnižje temperature od 3 do 8, v Alpskih dolinah in na planotah Notranjske približno 1, ob morju do 12, čez dan bodo najvišje temperature od 13 do 19 stopinj Celzija.

Opozorilo: Dodatnega opozorila ni.
V sredo in četrtek bo delno jasno in sveže. Zlasti v vzhodni Sloveniji bo v sredo še pihal severnik, na Primorskem rahla burja.

OBETI 5 DO 10 DNI:
Od 7. do 12. oktobra 2016

Nad vzhodno in srednjo Evropo se bo v višinah zadrževalo dokaj izrazito jedro hladnega in vlažnega zraka. Ciklonska območja se bodo nahajala v naši bližini južno in vzhodno od slovenskih krajev. Od ponedeljka se bo nad našimi kraji krepilo območje visokega zračnega tlaka.

O petka do srede kaže na v glavnem brez padavin vreme. Jutranje temperature bodo okrog 5 stopinj, čez dan bodo najvišje temperature pa v glavnem približno 15 stopinj Celzija.Sosednje pokrajine
Sredi dneva se bo v zahodnih in severnih sosednjih pokrajinah pričelo jasniti, v krajih južno in vzhodno od nas pa bo še v glavnem oblačno s padavinami. Ob Jadranu bo pihala v glavnem zmerna, pod Velebitom pa zmerna do močna burja, ki bo zvečer slabela.
Jutri bo v začetku v glavnem jasno, le v krajih severno od nas zmerno do pretežno oblačno. Čez dan in popoldne bo delno jasno, v krajih severno in vzhodno od nas pa spremenljivo oblačno s kakšno popoldansko ploho.


Gorski svet
Danes bo v začetku oblačno s padavinami. Meja sneženja bo med 1500 in 1800 m nad morjem. Sredi dneva bodo padavine ponehale in od severozahoda se bo pričelo jasniti. Pihal bo rahel do zmeren severnik. Na višini 1500 metrov bo temperatura približno 5, na višini 2500 metrov pa približno -2 stopinji Celzija.

Jutri bo v začetku precej jasno, popoldne se bo nebo pooblačilo. Zlasti na Pohorju in v vzhodnem delu Kamniških Alp lahko nastane kakšna ploha. Pihal bo v glavnem zmeren severnik. Na višini 1500 metrov bo temperatura približno 5, na višini 2500 metrov pa približno 0 stopinj Celzija.

Vremenski pojavi na dan 3. oktober:
3.10.1932
Obilno deževje v nekaterih krajih na Dolenjskem; v Sodražici je do jutra naslednjega dne padlo 118 milimetrov, v Gornjem Lenartu 106 milimetrov, v Ambrusu 98 milimetrov in v Kostanjevici na Krki 79 milimetrov padavin v preteklih 24 urah.

slovreme.net
Hike.uno | Previsãodotempo.net | Meteo 12 jours | Podarimo.si - daritveni oglasnik | Primerjava cen | Europa Isl | dolomites bing