Ponedeljek, 24. januar 2022, 18:56
vreme
Vreme - Vremenska napoved

Slovenija

Podatki za Slovenijo

Napoved za Slovenijo

Vremenske slike

Sosednje pokrajine

Avstrijska Koroška

Julijska krajina

Hrvaška

Gorski svet

Podatki za Gorski svet

Napoved za Gorski svet

Snežne razmere

Vode

Hidrološki podatki

Hidrološka napoved

Primorje

Podatki za Primorje

Napoved za Primorje

Temperatura morja

Evropa

Podatki za Evropo

Spletna stran

Vreme na vaši spletni strani

Video

Video posnetki

Preteklost

Napovedi v preteklosti

splet

Spletne kamere

Hribi
Vremenska napoved v preteklosti.
16.10.2016

Vremenska napoved - 16. oktober 2016

Vreme > Napovedi v preteklosti > 2016 > oktober > 16. 10. 2016
Vremenske napovedi v preteklosti. Vremenska napoved - Nedelja, 16. oktober 2016.

Napoved za Slovenijo
vreme 16.10.2016Popoldne bo jasno, po nekaterih nižinah v notranjosti Slovenije se bo v začetku še zadrževala megla ali nizka oblačnost. Čez dan bodo najvišje temperature od 16 do 20, na Goriškem do 23 stopinj Celzija.
Jutri bo zmerno do pretežno oblačno. Ponekod po nižinah bo dopoldne megleno. Zjutraj bodo najnižje temperature 4 do 9, na Primorskem do 13, čez dan bodo najvišje temperature od 12 do 18, na Primorskem do 20 stopinj Celzija.


Opozorilo: Dodatnega opozorila ni.
V torek bo pretežno oblačno, popoldne bo občasno deževalo. V sredo bo oblačno in deževno.

OBETI 5 DO 10 DNI:
Od 20. do 25. oktobra 2016

V četrtek in petek se bo nad zahodno in srednjo Evropo zadrževala višinska dolina, na območju severnega Jadrana bo nastalo ciklonsko območje. Z jugozahodni veterom bo k nam pritekal vlažen zrak. Ob koncu tedna in v začetku prihodnjega tedna bo nad Alpami predvidoma šibko območje visokega zračnega tlaka.

V četrtek bo oblačno in deževno. Nekoliko ohladilo se bo. Tudi v petek bo vreme še nestanovitno z občasnimi krajevnimi padavinami zlasti v dopoldanskem času. Ob koncu tedna bo predvidoma jasno in suho, precej stabilno vreme pa bo kot kaže tudi še v začetku prihodnjega tedna.Sosednje pokrajine
Danes bo jasno, po nižinah bo dopoldne precej megle in nizke oblačnosti. V Kvarnerju bo pihala rahla burja.
Jutri bo v krajih severno in vzhodno od nas pretežno oblačno, drugje delno jasno.


Gorski svet
Danes bo pretežno jasno, le v sredogorju bo dopoldne ponekod megleno. Pihal bo rahel severnik, ki bo popoldne obračal na zahodno smer. Na višini 1500 metrov bo temperatura približno 9, na višini 2500 metrov pa približno 3 stopinje Celzija.

Jutri bo zmerno do pretežno oblačno, zlasti v sredogorju bo tudi megleno. Pihal bo v glavnem šibak jugozahodni veter. Na višini 1500 metrov bo temperatura približno 8, na višini 2500 metrov pa približno 4 stopinje Celzija.

Vremenski pojavi na dan 16. oktober:
16.10.1987
Zlasti zjutraj je bilo za sredino meseca oktobra neobičajno toplo. Ob 7. uri zjutraj so na meteorološki postaji Portorož Beli Križ izmerili 18,4 stopinj C, v Novem mestu je bilo 18,2 stopinj C, na Vrhniki 18,0 stopinj C, v Stari Fužini 16,5 stopinj C in v Ratečah 14,4 stopinj C.

slovreme.net
Hike.uno | Previsãodotempo.net | Meteo 12 jours | Podarimo.si - daritveni oglasnik | Primerjava cen | Vlog Ansan | flickr hike