Ponedeljek, 24. januar 2022, 18:26
vreme
Vreme - Vremenska napoved

Slovenija

Podatki za Slovenijo

Napoved za Slovenijo

Vremenske slike

Sosednje pokrajine

Avstrijska Koroška

Julijska krajina

Hrvaška

Gorski svet

Podatki za Gorski svet

Napoved za Gorski svet

Snežne razmere

Vode

Hidrološki podatki

Hidrološka napoved

Primorje

Podatki za Primorje

Napoved za Primorje

Temperatura morja

Evropa

Podatki za Evropo

Spletna stran

Vreme na vaši spletni strani

Video

Video posnetki

Preteklost

Napovedi v preteklosti

splet

Spletne kamere

Hribi
Vremenska napoved v preteklosti.
15.10.2016

Vremenska napoved - 15. oktober 2016

Vreme > Napovedi v preteklosti > 2016 > oktober > 15. 10. 2016
Vremenske napovedi v preteklosti. Vremenska napoved - Sobota, 15. oktober 2016.

Napoved za Slovenijo
vreme 15.10.2016Popoldne bo pretežno oblačno. V začetku bo zlasti v južnih in vzhodnih krajih še deževalo, vmes bodo tudi plohe in na južnem delu države tudi posamezne nevihte. Pozno popoldne bodo padavine slabele. Čez dan bodo najvišje temperature od 12 do 16, na Primorskem do 19 stopinj Celzija.
Jutri bo jasno, po nižinah bo v prvem delu dneva megla ali nizka oblačnost. Zjutraj bodo najnižje temperature od 6 do 10, ob morju do 15, čez dan bodo najvišje temperature od 16 do 20, na Primorskem do 23 stopinj Celzija.


Opozorilo: Dodatnega opozorila ni.
V ponedeljek in torek bo pretežno oblačno. V torek popoldne se bodo v zahodnih krajih pričele pojavljati manjše padavine.

OBETI 5 DO 10 DNI:
Od 19. do 24. oktobra 2016

Od srede do petka se bo nad zahodno in srednjo Evropo zadrževala višinska dolina, na območju severnega Jadrana bo nastalo ciklonsko območje. Z jugozahodni veterom bo k nam pritekal vlažen zrak. ob koncu tedna bo nad Alpami predvidoma šibko območje visokega zračnega tlaka.

V sredo in četrtek bo oblačno in deževno, največ padavin bo predvidoma v sredo popoldne. Tudi v petek bo vreme še nestanovitno z občasnimi krajevnimi padavinami. Nekoliko ohladilo se bo. Ob koncu tedna in v začetku prihodnjega pa bo vreme predvidoma bolj stabilno.Sosednje pokrajine
Popoldne bo pretežno oblačno. V krajih južno in jugovzhodno od nas bo še občasno deževalo, drugje bo v glavnem brez padavin.
Jutri bo jasno, po nižinah bo dopoldne precej megle in nizke oblačnosti.


Gorski svet
Danes bo megleno in pretežno oblačno. Zjutraj bo v Kamniško-Savinjskih Alpah in na Pohorju še deževalo. Dopoldne bo v glavnem brez padavin, popoldne pa bodo zlasti na območju Julijskih Alp ponovno občasne padavine. Pihal bo zmeren jugozahodnik. Na višini 1500 metrov bo temperatura približno 8, na višini 2500 metrov pa približno 4 stopinje Celzija.

Jutri bo pretežno jasno, le v sredogorju bo dopoldne ponekod megleno. Pihal bo rahel vzhodnik. Na višini 1500 metrov bo temperatura približno 8, na višini 2500 metrov pa približno 3 stopinje Celzija.

Vremenski pojavi na dan 15. oktober:
15.10.1934
Obilno deževje in sneženje v Zgornjem Posočju, do 9. ure naslednjega dne je največ padavin padlo v Bovcu, 206 milimetrov; v Soči so jih namerili 155 milimetrov, na Predelu 109 milimetrov.

slovreme.net
Hike.uno | Previsãodotempo.net | Meteo 12 jours | Podarimo.si - daritveni oglasnik | Primerjava cen | Cheolsan-ri | video