Ponedeljek, 24. januar 2022, 18:18
vreme
Vreme - Vremenska napoved

Slovenija

Podatki za Slovenijo

Napoved za Slovenijo

Vremenske slike

Sosednje pokrajine

Avstrijska Koroška

Julijska krajina

Hrvaška

Gorski svet

Podatki za Gorski svet

Napoved za Gorski svet

Snežne razmere

Vode

Hidrološki podatki

Hidrološka napoved

Primorje

Podatki za Primorje

Napoved za Primorje

Temperatura morja

Evropa

Podatki za Evropo

Spletna stran

Vreme na vaši spletni strani

Video

Video posnetki

Preteklost

Napovedi v preteklosti

splet

Spletne kamere

Hribi
Vremenska napoved v preteklosti.
11.10.2016

Vremenska napoved - 11. oktober 2016

Vreme > Napovedi v preteklosti > 2016 > oktober > 11. 10. 2016
Vremenske napovedi v preteklosti. Vremenska napoved - Torek, 11. oktober 2016.

Napoved za Slovenijo
vreme 11.10.2016Danes bo na Primorskem v glavnem suho in občasno delno jasno, pihala bo rahla do zmerna burja. Drugje bo v glavnem oblačno z občasnimi rahlimi padavinami, ki bodo pogostejše v vzhodni Sloveniji. Pihal bo severovzhodnik. Meja sneženja se bo nekoliko dvignila. Čez dan bodo najvišje temperature od 6 do 10, na Primorskem do 15 stopinj Celzija.
Jutri bo delno jasno z občasno zmerno oblačnostjo. V prvem delu dneva bo ponekod po nižinah megla. Zjutraj bodo najnižje temperature od -2 do 5, ob morju približno 9, čez dan bodo najvišje temperature od 10 do 16 stopinj Celzija.

Opozorilo: Dodatnega opozorila ni.
V četrtek se bo po delno jasnem in po nižinah meglenem jutru od jugozahoda nebo pooblačilo. Zjutraj bo možna slana. V petek bo v glavnem oblačno, občasno bo deževalo zlasti v zahodni polovici države, ob morju bodo popoldne tudi nevihte.

OBETI 5 DO 10 DNI:
Od 15. do 20. oktobra 2016

V soboto bomo še na obrobju ciklonskega območja s središčem nad severnim Sredozemljem, potem pa se bo iznad severovzhodne Evrope tudi nad naše kraje razširilo območje visokega zračnega tlaka.

V soboto bo večinoma oblačno vreme, občasno bo deževalo, ob morju bodo tudi nevihte. Od nedelje do torka bo predvidoma suho, v sredo in četrtek pa se verjetnost za padavine ponovno nekoliko poveča. Na Primorskem in v višjih legah bo od nedelje dalje delno jasno, drugje pa bo precej nizke oblačnosti.Sosednje pokrajine
Danes bo v krajih zahodno od nas in ob Jadranu delno jasno in v glavnem suho. Pihala bo rahla do zmerna burja. Drugje bo oblačno, občasno bo rahlo deževalo.
Jutri bo v glavnem brez padavin. V krajih severno in vzhodno od nas bo pretežno oblačno, drugje delno jasno.


Gorski svet
Danes bo oblačno in megleno, občasno bo snežilo, do večera pa bodo padavine ponehale. Pihal bo zmeren veter vzhodnih smeri. Na višini 1500 metrov bo temperatura približno -1, na višini 2500 metrov pa približno -7 stopinj Celzija.

Jutri bo na Pohorju v začetku v glavnem oblačno in megleno, potem se bo jasnilo. Drugje bo delno jasno. Pihal bo v glavnem zmeren veter severnih smeri. Na višini 1500 metrov bo temperatura približno 2, na višini 2500 metrov pa približno -5 stopinj Celzija.

Vremenski pojavi na dan 11. oktober:
11.10.1970
Popoldne je bilo v veliko krajih ponovno zelo toplo za sredino meseca oktobra. V Tolminu in na Slapu pri Vipavi se je živo srebro povzpelo na 27,0 stopinj C, v Ilirski Bistrici so izmerili 26,2 stopinj C, v Ljubljani 24,9 stopinj C, v Babnem Polju 24,0 stopinj C in v Ratečah 22,0 stopinj C.

slovreme.net
Hike.uno | Previsãodotempo.net | Meteo 12 jours | Podarimo.si - daritveni oglasnik | Primerjava cen | Marinha Grande | panorama