Ponedeljek, 24. januar 2022, 17:00
vreme
Vreme - Vremenska napoved

Slovenija

Podatki za Slovenijo

Napoved za Slovenijo

Vremenske slike

Sosednje pokrajine

Avstrijska Koroška

Julijska krajina

Hrvaška

Gorski svet

Podatki za Gorski svet

Napoved za Gorski svet

Snežne razmere

Vode

Hidrološki podatki

Hidrološka napoved

Primorje

Podatki za Primorje

Napoved za Primorje

Temperatura morja

Evropa

Podatki za Evropo

Spletna stran

Vreme na vaši spletni strani

Video

Video posnetki

Preteklost

Napovedi v preteklosti

splet

Spletne kamere

Hribi
Vremenska napoved v preteklosti.
25.1.2016

Vremenska napoved - 25. januar 2016

Vreme > Napovedi v preteklosti > 2016 > januar > 25. 1. 2016
Vremenske napovedi v preteklosti. Vremenska napoved - Ponedeljek, 25. januar 2016.

Napoved za Slovenijo
vreme 25.1.2016Popoldne bo delno jasno z občasno povečano oblačnostjo, ki bo pogostejša v vzhodni polovici države. Ponekod bo pihal rahel veter zahodnih smeri.
Čez dan bodo najvišje temperature od 5 do 10 stopinj Celzija.
Jutri bo delno jasno z občasno koprenasto oblačnostjo, ki bo bolj gosta v vzhodni polovici države. Zjutraj bo ponekod po nižinah megla. Najnižje jutranje temperature bodo od -4 do -1, na Primorskem malo nad 0, čez dan bodo najvišje temperature od 7 do 10 stopinj Celzija.


Opozorilo: Dodatnega opozorila ni.
V sredo bo pretežno jasno z nekaj koprenaste oblačnosti, popoldne pa se bo na Primorskem oblačnost povečala. Pihati bo začel zahodni do jugozahodnik.
V četrtek bo na vzhodem delu države deloma jasno, drugje pa pretežno oblačno. Na zahodnem delu države bo občasno rahlo deževalo.

OBETI 5 DO 10 DNI:
Od 29. januarja do 3. februarja 2016
Naši kraji bodo pod vplivom območja visokega zračnega tlaka, ki bo v nedeljo prehodno oslabelo, v ponedeljek, torek in sredo pa se ponovno razširilo nad naše kraje.

V petek in soboto bo delno jasno, na zahodnem delu države v začetku še pretežno oblačno. V soboto čez dan se bo v zahodnem delu države oblačnost zopet povečala. V nedeljo kaže na možnost padavin. V ponedeljek in torek kaže na suho vreme, v sredo pa zopet nekoliko več oblačnosti na zahodnem delu države države.
V večjem delu države bodo popoldanske temperature med 5 in 10 stopinj Celzija.Sosednje pokrajine
Danes bo v krajih zahodno od nas precej jasno, drugje pa bo občasno več oblačnosti.
Jutri bo v začetku precej jasno, le vzhodno od Slovenije bo nekaj oblačnosti. Po nižinah bo zjutraj ponekod lahko megleno. Čez dan se bo od severa prehodno nebo pooblačilo. Nekaj več oblačnosti bo v krajih vzhodno in severno od nas.


Gorski svet
Danes v začetku bo zmerno, v vzhodnem delu gora tudi pretežno oblačno. Čez dan bo delno jasno, nekoliko več oblačnosti bo na vzhodnem delu države. Pihal bo rahel, na vzhodnem delu države zmeren severozahodnik. Topleje bo. Na višini 1500 metrov bo temperatura približno 4, na višini 2500 metrov pa približno -1 stopinja C.


Jutri dopoldne bo precej jasno, nekaj oblačnosti bo v vzhodnem delu gora. Popoldne se bo od severa prehodno zmerno nebo pooblačilo. Na zahodnem delu države bo pihal rahel veter zahodnih smeri, na vzhodnem delu države pa šibak veter severnih smeri. Še se bo ogrelo. Na višini 1500 metrov bo temperatura približno 8, na višini 2500 metrov pa približno 2 stopinji Celzija.

Vremenski pojavi na dan 25. januar:
25.1.2001
V dobršnem delu Slovenije so bile padavine za mesec januar izjemno obilne, v veliko krajih so zjutraj naslednjega dne izmerili najvišjo 24 urno višino padavin od začetka meritev. Na Lokvah na Trnovski planoti je padlo 136 milimetrov, v Podgradu pri Ilirski Bistrici 97 milimetrov, v Postojni 87 milimetrov, v Žireh 82 milimetrov, na Gomilskem pri Polzeli 71 milimetrov, v Zgornjem Tuhinju 68 milimetrov, v Ljubljani 58 milimetrov in v Laškem 46 milimetrov.

slovreme.net
Hike.uno | Previsãodotempo.net | Meteo 12 jours | Podarimo.si - daritveni oglasnik | Primerjava cen | Vlog Grand-Bassam | flickr hike