Ponedeljek, 24. januar 2022, 18:19
vreme
Vreme - Vremenska napoved

Slovenija

Podatki za Slovenijo

Napoved za Slovenijo

Vremenske slike

Sosednje pokrajine

Avstrijska Koroška

Julijska krajina

Hrvaška

Gorski svet

Podatki za Gorski svet

Napoved za Gorski svet

Snežne razmere

Vode

Hidrološki podatki

Hidrološka napoved

Primorje

Podatki za Primorje

Napoved za Primorje

Temperatura morja

Evropa

Podatki za Evropo

Spletna stran

Vreme na vaši spletni strani

Video

Video posnetki

Preteklost

Napovedi v preteklosti

splet

Spletne kamere

Hribi
Vremenska napoved v preteklosti.
2.1.2016

Vremenska napoved - 2. januar 2016

Vremenske napovedi v preteklosti. Vremenska napoved - Sobota, 2. januar 2016.

Napoved za Slovenijo
vreme 2.1.2016Dopoldne bo zmerno do pretežno oblačno. Popoldne se bodo padavine od jugozahoda postopno razširile na večji del Slovenije. Po nižinah v notranjosti Slovenije bo snežilo, na Primorskem deževalo. Čez dan bodo najvišje temperature od -2 do 2, na Primorskem do 6 stopinj Celzija.
Jutri sredi dneva bodo padavine povsod ponehale, najpozneje v južni Sloveniji. Pihal bo severovzhodnik, na Primorskem zmerna do močna burja. Veter bo ponekod gradil snežne zamete. Temperature bodo od -7 do -2, na Primorskem malo nad 0 stopinj Celzija.

Opozorilo: Dodatnega opozorila ni.

V ponedeljek bo oblačno, čez dan bodo padavine od zahoda znova zajele večji del države. Ob morju bo deževalo, drugje v glavnem snežilo.
V torek dopoldne bo v glavnem brez padavin, popoldne pa bo ponovno snežilo.

OBETI 5 DO 10 DNI:
Od 6. do 12. januarja 2016
Naši kraji bodo na obrobju ciklonskega območja, ki bo vztrajalo nad zahodno Evropo. Z zahodni veterom v višinah bo k nam začel pritekati postopno toplejši zrak.

Do konca prihodnjega tedna in v začetku naslednjega bo večinoma oblačno in nestalno vreme z občasnimi manjšimi padavinami, po nižinah bo verjetno v glavnem deževalo.Sosednje pokrajine
Danes sredi dneva bo v krajih zahodno in južno od nas pričelo deževati, popoldne in proti večeru bo začelo snežiti v notranjosti Hrvaške. V krajih severno od nas bo v glavnem brez padavin.
Jutri dopoldne bodo v krajih južno od nas še padavine, ob Jadranu bo deževalo, v notranjosti Hrvaške pa snežilo. Pihala bo zmerna do močna burja.


Gorski svet
Danes bo v začetku še delno jaso, sredi dneva se bo postopno nebo pooblačilo. Popoldne in zvečer bo začelo snežiti. Največ snega bo v hribih Notranjske in Kočevske. Pihal bo rahel do zmeren jugozahodni veter. Na višini 1500 metrov bo temperatura približno -3, na višini 2500 metrov pa približno -6 stopinj Celzija.

Jutri bo oblačno in megleno z občasnim sneženjem, ki bo do sredine dneva v glavnem ponehalo. Popoldne se bo zlasti v Posočju delno zjasnilo. Pihal bo zmeren severovzhodnik. Na višini 1500 metrov bo temperatura približno -6, na višini 2500 metrov pa približno -8 stopinj Celzija.

Vremenski pojavi na dan 2. januar:
2.1.1962
V južnem delu Slovenije je bilo čez dan zaradi toplega jugozahodni vetera kljub prevladujočemu oblačnemu vremenu za mesec januar zelo milo vreme. V Dragonji se je ogrelo do 17,5 stopinj C, v Kopru do 17,0 stopinj C, v Braniku na Vipavskem do 15,5 stopinj C, v Novem mestu do 14,4 stopinj C in v Lipah na Ljubljanskem barju do 14,1 stopinj C.

slovreme.net
Hike.uno | Previsãodotempo.net | Meteo 12 jours | Podarimo.si - daritveni oglasnik | Primerjava cen | Vlog Grense Jakobselv | vreme