Ponedeljek, 24. januar 2022, 18:41
vreme
Vreme - Vremenska napoved

Slovenija

Podatki za Slovenijo

Napoved za Slovenijo

Vremenske slike

Sosednje pokrajine

Avstrijska Koroška

Julijska krajina

Hrvaška

Gorski svet

Podatki za Gorski svet

Napoved za Gorski svet

Snežne razmere

Vode

Hidrološki podatki

Hidrološka napoved

Primorje

Podatki za Primorje

Napoved za Primorje

Temperatura morja

Evropa

Podatki za Evropo

Spletna stran

Vreme na vaši spletni strani

Video

Video posnetki

Preteklost

Napovedi v preteklosti

splet

Spletne kamere

Hribi
Vremenska napoved v preteklosti.
18.1.2016

Vremenska napoved - 18. januar 2016

Vreme > Napovedi v preteklosti > 2016 > januar > 18. 1. 2016
Vremenske napovedi v preteklosti. Vremenska napoved - Ponedeljek, 18. januar 2016.

Napoved za Slovenijo
vreme 18.1.2016Popoldne bo pretežno jasno, zlasti na jugovzhodu občasno zmerno oblačno. Šibka burja na Primorskem bo ponehala. Čez dan bodo najvišje temperature od -2 do 2, na Primorskem do 6 stopinj Celzija.
Jutri bo v začetku precej jasno, po nekaterih nižinah bo zjutraj in deloma dopoldne megla. Čez dan se bo oblačnost povečala, zlasti v severni in vzhodni Sloveniji bo občasno pretežno oblačno. Zjutraj bodo najnižje temperature od -10 do -5, v krajih s snežno odejo do približno -16, ob morju približno -2, najvišje dnevne pa od -2 do 2, na Primorskem do 6 stopinj Celzija.

Opozorilo: Dodatnega opozorila ni.
V sredo bo na jugozahodnem delu države nekaj nizke oblačnosti. Drugje bo delno jasno z občasno povečano oblačnostjo, ki jo bo več na vzhodem delu države ter proti večeru. V četrtek bo na Primorskem precej jasno, zapihala bo rahla burja. Drugje bo zmerno do pretežno oblačno.

OBETI 5 DO 10 DNI:
Od 22. do 27. januarja 2016
Naši kraji bodo v petek in soboto v območju visokega zračnega tlaka, s severnimi do zahodnimi vetrovi bo v višinah pritekal postopno toplejši zrak. V nedeljo bo anticiklon nekoliko oslabel in v ponedeljek nas bo oplazila oslabljena vremenska fronta, naslednja pa predvidoma v sredo.

V petek, soboto in nedeljo bo brez padavin z dnevnimi temperaturami malo nad ničlo. V ponedeljek bo ponekod na severovzhodu prehodno možen rahel dež. V torek bo predvidoma suho, za sredo pa je le malo možnosti za padavine zlasti v zahodni polovici države. Nekoliko topleje bo.


Sosednje pokrajine
Danes bo v glavnem jasno. Burja ob severnem delu Jadrana bo do noči ponehala, najkasneje v Kvarnerju.
Jutri bo v krajih zahodno od nas precej jasno. Drugje bo občasno nekaj oblačnosti, več zlasti v krajih vzhodno od nas..


Gorski svet
Danes bo precej jasno. Zjutraj bo pihal rahel severovzhodnik, popoldne pa šibak veter zahodnih smeri. Na višini 1500 metrov bo temperatura približno -10, na višini 2500 metrov pa približno -16 stopinj Celzija.

Jutri bo delno jasno z občasno povečano oblačnostjo, baza oblakov pa bo v glavnem nad vrhovi. Pihal bo rahel do zmeren zahodni do severozahodnik. Na višini 1500 metrov bo temperatura približno -7, na višini 2500 metrov pa približno -12 stopinj Celzija.

Vremenski pojavi na dan 18. januar:
18.1.2000
Po mrzlem jutru se je čez dan ob sončnem in vetrovnem vremenu v nekaterih krajih izjemno močno segrelo. Na Letališču Brnik se je temperatura z jutranjih minus 10,1 stopinj C povzpela do 12,6 stopinj C, v Šmartnem pri Slovenj Gradcu z minus 10,6 stopinj C do 9,1 stopinj C, v Lescah z minus 8,0 stopinj C do 11,5 stopinj C, v Postojni z minus 10,2 stopinj C do 8,2 stopinj C, in v Ljubljani z minus 5,8 stopinj C do 12,4 stopinj C.

slovreme.net
Hike.uno | Previsãodotempo.net | Meteo 12 jours | Podarimo.si - daritveni oglasnik | Primerjava cen | Zambratija | presearch