Sobota, 28. november 2020, 17:38
vreme
Vreme - Vremenska napoved

Slovenija

Podatki za Slovenijo

Napoved za Slovenijo

Vremenske slike

Sosednje pokrajine

Avstrijska Koroška

Julijska krajina

Hrvaška

Gorski svet

Podatki za Gorski svet

Napoved za Gorski svet

Snežne razmere

Vode

Hidrološki podatki

Hidrološka napoved

Primorje

Podatki za Primorje

Napoved za Primorje

Temperatura morja

Evropa

Podatki za Evropo

Spletna stran

Vreme na vaši spletni strani

Video

Video posnetki

Preteklost

Napovedi v preteklosti

splet

Spletne kamere

Hribi
Vremenska napoved v preteklosti.
7.9.2014

Vremenska napoved - 7. september 2014

Vremenske napovedi v preteklosti. Vremenska napoved - Nedelja, 7. september 2014.

Napoved za Slovenijo
vreme 7.9.2014Danes bo jasno z občasno povečano oblačnostjo, zlasti v vzhodni Sloveniji pa pretežno oblačno. Popoldne bodo zlasti v gorskem svetu nastale posamezne plohe. Čez dan bodo najvišje temperature od 19 do 24, na Primorskem do približno 26 stopinj Celzija.
Jutri bo v glavnem jasno, zjutraj bo ponekod po nižinah megla. Zjutraj bodo najnižje temperature od 7 do 12, ob morju 16, čez dan bodo najvišje temperature od 21 do 25, na Primorskem do 28 stopinj Celzija.

V torek bo jasno. Proti večeru bo oblačnost povečala in zlasti v severozahodni Sloveniji bodo krajevne plohe in posamezne nevihte. V sredo bo pretežno oblačno, padavine in nevihte bodo od zahoda zajele vso Slovenijo.


Sosednje pokrajine
Danes bo delno jasno s spremenljivo oblačnostjo, zlasti vzhodno od Slovenije pretežno oblačno in v glavnem suho. Popoldne bodo zlasti v Alpah krajevne plohe. Jutri bo precej jasno.

Gorski svet
Danes bo spremenljivo oblačno in občasno ponekod tudi megleno. Popoldne bodo zlasti na območju Julijskih Alp kratkotrajne krajevne plohe. Pihal bo rahel do zmeren severovzhodnik. Na višini 1500 metrov bo temperatura približno 12, na višini 2500 metrov pa približno 6 stopinj Celzija.
Jutri bo precej jasno, sredi dneva in popoldne bo nastala kopasta oblačnost, ki bo lahko nekatera pobočja in vrhove ovila v meglo. Pihal bo v glavnem šibek veter severnih smeri. Na višini 1500 metrov bo temperatura približno 14, na višini 2500 metrov pa približno 8 stopinj Celzija.

Vremenski pojavi na dan 7. september:
7.9.1973
Jedro vročinskega vala se je premaknilo nad Primorsko, na številnih meteoroloških postajah je bila izmerjena rekordno visoka septembrska temperatura. V Dragonji se je segrelo do zelo vročih 34,6 stopinj C, v Vedrijanu v Goriških brdih so izmerili 34,5 stopinj C, v Novi Gorici 34,1 stopinj C, v Kubedu 34,0 stopinj C in v Komnu na Krasu 32,5 stopinj C.

slovreme.net
Hike.uno | Previsãodotempo.net | Meteo 12 jours | Podarimo.si - daritveni oglasnik | Primerjava cen | Panorama Fiesa | gora