Sreda, 25. november 2020, 12:01
vreme
Vreme - Vremenska napoved

Slovenija

Podatki za Slovenijo

Napoved za Slovenijo

Vremenske slike

Sosednje pokrajine

Avstrijska Koroška

Julijska krajina

Hrvaška

Gorski svet

Podatki za Gorski svet

Napoved za Gorski svet

Snežne razmere

Vode

Hidrološki podatki

Hidrološka napoved

Primorje

Podatki za Primorje

Napoved za Primorje

Temperatura morja

Evropa

Podatki za Evropo

Spletna stran

Vreme na vaši spletni strani

Video

Video posnetki

Preteklost

Napovedi v preteklosti

splet

Spletne kamere

Hribi
Vremenska napoved v preteklosti.
6.9.2014

Vremenska napoved - 6. september 2014

Vremenske napovedi v preteklosti. Vremenska napoved - Sobota, 6. september 2014.

Napoved za Slovenijo
vreme 6.9.2014Danes bo na Primorskem delno jasno, pihala bo rahla burja. Drugje bo pretežno oblačno, občasno bo deževalo, nekoliko pogosteje v vzhodni Sloveniji. Čez dan bodo najvišje temperature od 17 do 22, na Primorskem do 26 stopinj Celzija.
Jutri bo delno jasno z občasno povečano oblačnostjo, zjutraj bo po nekaterih nižinah megla. Popoldne bo zlasti v gorskem svetu nastalo nekaj ploh. Zjutraj bodo najnižje temperature od 10 do 16, čez dan bodo najvišje temperature od 20 do 24, na Primorskem do 27 stopinj Celzija.

V ponedeljek bo delno jasno z občasno povečano oblačnostjo, zlasti v gorskem svetu lahko popoldne nastane kakšna ploha. Zjutraj bo ponekod po nižinah megla. V torek dopoldne bo še v glavnem brez padavin, popoldne bo spremenljivo do pretežno oblačno s pogostimi padavinami, tudi nevihtami.


Sosednje pokrajine
Ob Jadranu in v krajih zahodno od nas bo delno jasno, drugje bo pretežno oblačno. Predvem vzhodno od Slovenije bo občasno deževalo. Jutri bo delno jasno s spremenljivo oblačnostjo, v Alpah bodo nastajale plohe.

Gorski svet
Danes bo spremenljivo do pretežno oblačno in ponekod megleno. Občasno se bodo še pojavljale krajevne padavine. Največ možnosti za delno jasno vreme bo v zahodnih Julijcih. Pihal bo zmeren veter vzhodnih smeri. Na višini 1500 metrov bo temperatura približno 12, na višini 2500 metrov pa približno 5 stopinj Celzija.
Jutri bo spremenljivo oblačno, občasno tudi megleno. Zlasti popoldne bodo nastajale plohe, v Julijcih lahko tudi kakšna nevihta. Pihal bo rahel veter severovzhodne smeri, v visokogorju šibek severnik. Na višini 1500 metrov bo temperatura približno 13, na višini 2500 metrov pa približno 6 stopinj Celzija.

Vremenski pojavi na dan 6. september:
6.9.1973
Podobno kot dan prej se je v veliko krajih ponovno ogrelo nad 30 stopinj C, v nekaterih krajih v notranjosti je bila izmerjena najvišja temperatura v mesecu septembru po letu 1950. V Tolminu so namerili 33,5 stopinj C, v Ilirski Bistrici 32,5 stopinj C, v Ljubljani 31,3 stopinj C, v Postojni in Dolenjem Jezeru pri Cerknici 31,2 stopinj C in Volčjem Potoku pri Kamniku 30,9 stopinj C.

slovreme.net
Hike.uno | Previsãodotempo.net | Meteo 12 jours | Podarimo.si - daritveni oglasnik | Primerjava cen | Mnceba | gora