Sobota, 28. november 2020, 08:46
vreme
Vreme - Vremenska napoved

Slovenija

Podatki za Slovenijo

Napoved za Slovenijo

Vremenske slike

Sosednje pokrajine

Avstrijska Koroška

Julijska krajina

Hrvaška

Gorski svet

Podatki za Gorski svet

Napoved za Gorski svet

Snežne razmere

Vode

Hidrološki podatki

Hidrološka napoved

Primorje

Podatki za Primorje

Napoved za Primorje

Temperatura morja

Evropa

Podatki za Evropo

Spletna stran

Vreme na vaši spletni strani

Video

Video posnetki

Preteklost

Napovedi v preteklosti

splet

Spletne kamere

Hribi
Vremenska napoved v preteklosti.
5.9.2014

Vremenska napoved - 5. september 2014

Vremenske napovedi v preteklosti. Vremenska napoved - Petek, 5. september 2014.

Napoved za Slovenijo
vreme 5.9.2014Danes bo spremenljivo, ponekod pretežno oblačno. Popoldne bodo krajevne plohe, lahko tudi kakšna nevihta. Čez dan bodo najvišje temperature od 19 do 24, na Primorskem do 26 stopinj Celzija.
Jutri bo na Primorskem delno jasno, še bo pihala rahla burja. Drugje bo pretežno oblačno, občasno bo deževalo, nekoliko pogosteje v vzhodni Sloveniji.
Zjutraj bodo najnižje temperature od 13 do 18, čez dan bodo najvišje temperature od 17 do 22, na Primorskem do 26 stopinj Celzija.

V nedeljo in ponedeljek bo delno jasno z občasno povečano oblačnostjo. Zjutraj bo ponekod po nižinah megla. Verjetnost za popoldanske plohe bo majhna.


Sosednje pokrajine
V sosednjih pokrajinah bo danes spremenljivo do pretežno oblačno, občasno bodo še krajevne padavine. Ob Jadranu bo v glavnem suho, še bo pihala burja, tam bodo tudi daljša obdobja jasnega vremena. Jutri bo ob Jadranu in v krajih zahodno od nas delno jasno. Drugje bo pretežno oblačno, občasno bo deževalo.

Gorski svet
Danes bo pretežno oblačno in ponekod megleno. Občasno bodo krajevne padavine. Pihal bo zmeren veter v glavnem vzhodnih smeri. Na višini 1500 metrov bo temperatura približno 12, na višini 2500 metrov pa približno 6 stopinj Celzija.
Jutri bo spremenljivo do pretežno oblačno in ponekod megleno. Občasno se bodo še pojavljale krajevne padavine. Največ možnosti za delno jasno vreme bo v zahodnih Julijcih. Pihal bo zmeren veter vzhodnih smeri. Na višini 1500 metrov bo temperatura približno 11, na višini 2500 metrov pa približno 5 stopinj Celzija.

Vremenski pojavi na dan 5. september:
5.9.1973
Po svežem jutro se je čez dan močno ogrelo, v veliko krajih so zabeležili vroč dan. V Tolminu se je živo srebro povzpelo na 32,2 stopinj C, v Biljah pri Novi Gorici do 31,8 stopinj C, v Celju do 30,6 stopinj C, v Mozirju do 30,3 stopinj C in v Kočevju do 30,2 stopinj C.

5.9.1982
Popoldne je bilo za mesec september v nekaterih krajih neobičajno toplo. V Kočevju se je ogrelo do 30,6 stopinj C, na Vrhniki so izmerili 30,2 stopinj C, na Letališču Brnik 29,7 stopinj C, v Stari Fužini v Bohinju 29,6 stopinj C ter v Ratečah 28,8 stopinj C.

slovreme.net
Hike.uno | Previsãodotempo.net | Meteo 12 jours | Podarimo.si - daritveni oglasnik | Primerjava cen | Naples FL | weather bing