Sobota, 28. november 2020, 08:14
vreme
Vreme - Vremenska napoved

Slovenija

Podatki za Slovenijo

Napoved za Slovenijo

Vremenske slike

Sosednje pokrajine

Avstrijska Koroška

Julijska krajina

Hrvaška

Gorski svet

Podatki za Gorski svet

Napoved za Gorski svet

Snežne razmere

Vode

Hidrološki podatki

Hidrološka napoved

Primorje

Podatki za Primorje

Napoved za Primorje

Temperatura morja

Evropa

Podatki za Evropo

Spletna stran

Vreme na vaši spletni strani

Video

Video posnetki

Preteklost

Napovedi v preteklosti

splet

Spletne kamere

Hribi
Vremenska napoved v preteklosti.
30.9.2014

Vremenska napoved - 30. september 2014

Vremenske napovedi v preteklosti. Vremenska napoved - Torek, 30. september 2014.

Napoved za Slovenijo
vreme 30.9.2014Popoldne bo pretežno jasno, le v nekaterih predelih zahodne Slovenije bo zmerno do pretežno oblačno. Tam bo ponekod pihal jugozahodni veter. Razkrojila se bo tudi megla v Prekmurju in v Slovenskih goricah. Čez dan bodo najvišje temperature od 20 do 25 stopinj Celzija.
Preko noči se bo počasi začelo oblačiti in jutri dopoldne se bo nebo pooblačilo po vsej Sloveniji, zjutraj bo ponekod po nižinah še kratkotrajna megla. Proti poldnevu se bodo začele pojavljati manjše krajevne padavine, ki se bodo nadaljevale tudi v noč na četrtek. Zvečer bo na Primorskem začela pihati rahla burja. Zjutraj bodo najnižje temperature od 9 do 14, ob morju 16, čez dan bodo najvišje temperature od 15 do 21, na Goriškem in ob morju približno 22 stopinj Celzija.

V četrtek bo na Primorskem jasno, pihala bo rahla burja. Drugje bo v začetku pretežno oblačno, čez dan se bo delno zjasnilo in popoldne se bodo pojavljale kratkotrajne krajevne plohe. V petek bo v glavnem brez padavin.


Sosednje pokrajine
Popoldne bo pretežno jasno. Le v sosednjih krajih Italije bo zmerno do pretežno oblačno. Jutri se bo postopno nebo pooblačilo v vseh sosednjih pokrajinah in od zahoda se bodo začele pojavljati manjše krajevne padavine. Zjutraj bo po nekaterih nižinah megla.

Gorski svet
Danes jasno, nekoliko več oblačnosti bo v hribih notranjske in severne Primorske ter v jugozahodnem delu Julijskih Alp. V visokogorju bo pihal rahel do zmeren zahodni veter, nižje pa v glavnem šibak severni do severovzhodnik. Na višini 1500 metrov bo temperatura približno 13, na višini 2500 metrov približno 8 stopinj Celzija.
Jutri bo pretežno oblačno, vrhovi bodo zlasti popoldne v oblakih. Občasno bodo manjše, krajevne padavine, v glavnem šele nekje od poldneva dalje. Meja sneženja bo na višini slovenskih najvišjih vrhov. Veter bo šibak, v glavnem vzhodnih smeri. Na višini 1500 metrov bo temperatura približno 10, na višini 2500 metrov približno 4 stopinje Celzija.

Vremenski pojavi na dan 30. september:
30.9.1961
Mesec september se je zaključil z zelo toplim in sončnim vremenom in tudi sicer je meseca septembra tega leta prevladovalo lepo in prijetno toplo vreme s pravim babjim poletjem. V Mariboru se je zadnji dan temperatura povzpela do 27,8 stopinj C, v Novem mestu do 27,2 stopinj C, v Murski Soboti in Kopru do 26,6 stopinj C ter v Ljubljani do 24,9 stopinj C.

slovreme.net
Hike.uno | Previsãodotempo.net | Meteo 12 jours | Podarimo.si - daritveni oglasnik | Primerjava cen | Waingapu | webcams bing