Sreda, 25. november 2020, 12:02
vreme
Vreme - Vremenska napoved

Slovenija

Podatki za Slovenijo

Napoved za Slovenijo

Vremenske slike

Sosednje pokrajine

Avstrijska Koroška

Julijska krajina

Hrvaška

Gorski svet

Podatki za Gorski svet

Napoved za Gorski svet

Snežne razmere

Vode

Hidrološki podatki

Hidrološka napoved

Primorje

Podatki za Primorje

Napoved za Primorje

Temperatura morja

Evropa

Podatki za Evropo

Spletna stran

Vreme na vaši spletni strani

Video

Video posnetki

Preteklost

Napovedi v preteklosti

splet

Spletne kamere

Hribi
Vremenska napoved v preteklosti.
3.9.2014

Vremenska napoved - 3. september 2014

Vremenske napovedi v preteklosti. Vremenska napoved - Sreda, 3. september 2014.

Napoved za Slovenijo
vreme 3.9.2014Popoldne bo spremenljivo oblačno. Na Primorskem bo suho, drugje bodo nastale posamezne plohe. Pihal bo severovzhodnik, na Primorskem rahla do zmerna burja. Čez dan bodo najvišje temperature od 18 do 23, na Primorskem do približno 24 stopinj Celzija.
Zvečer in preko noči bo zlasti v vzhodni in deloma v osrednjem delu države ponovno pogosteje deževalo. Jutri bo oblačno, občasno bo deževalo. Manj verjetne padavine bodo na Primorskem ter v Prekmurju Na Primorskem bo pihala rahla do zmerna burja, drugje pa severovzhodni veter. Zjutraj bodo najnižje temperature od 11 do 16, na Primorskem približno 17, čez dan bodo najvišje temperature pa podobne današnjim.

V petek bo spremenljivo oblačno, zjutraj bo ponekod po nižinah kratkotrajna megla. Na Primorskem bo v glavnem suho, drugje se bodo zlasti popoldne pojavljale krajevne padavine, deloma plohe. Tudi v soboto bo dopoldne v glavnem brez padavin z meglenim jutrom, popoldne pa bodo zlasti v notranjosti Slovenije nastale krajevne plohe in kakšna nevihta. Na Primorskem bo pihala rahla do zmerna burja.


Sosednje pokrajine
Popoldne bo spremenljivo do pretežno oblačno, pojavljale se bodo krajevne plohe, ob Jadranu pa bo suho z zmerno burjo. Jutri bo pretežno oblačno. V krajih zahodno od nas bo v glavnem brez padavin, drugje bo občasno deževalo. Ob Jadranu bo še pihala burja.

Gorski svet
Danes bo pretežno oblačno in pogosto megleno. Čez dan se bodo pojavljale krajevne plohe. Pihal bo zmeren vzhodni veter do severovzhodni veter. Na višini 1500 metrov bo temperatura približno 11, na višini 2500 metrov približno 5 stopinj Celzija.
Jutri bo oblačno in megleno, občasno bo deževalo. Pihal bo zmeren veter v glavnem vzhodne smeri. Na višini 1500 metrov bo temperatura približno 11, na višini 2500 metrov pa približno 5 stopinj Celzija.

Vremenski pojavi na dan 3. september:
3.9.1956
Na nekaterih meteoroloških postajah v vzhodni Sloveniji so izmerili najvišjo septembrsko temperaturo, sicer je bilo drugi dan zapored neobičajno toplo oziroma vroče. V Črnomlju se je segrelo do 34,4 stopinj C, v Krškem 32,5 stopinj C, v Mariboru 32,2 stopinj C, v Gornji Radgoni 32,0 stopinj C in v Novem mestu 31,9 stopinj C.

3.9.2011
Predvsem v jugozahodni Sloveniji je bilo vroče. V Biljah pri Novi Gorici se je segrelo do 33,3 stopinj C, v Godnjah na Krasu do 32,5 stopinj C in v Postojni do 31,2 stopinj C.

slovreme.net
Hike.uno | Previsãodotempo.net | Meteo 12 jours | Podarimo.si - daritveni oglasnik | Primerjava cen | Cheju | photo bing