Petek, 27. november 2020, 04:44
vreme
Vreme - Vremenska napoved

Slovenija

Podatki za Slovenijo

Napoved za Slovenijo

Vremenske slike

Sosednje pokrajine

Avstrijska Koroška

Julijska krajina

Hrvaška

Gorski svet

Podatki za Gorski svet

Napoved za Gorski svet

Snežne razmere

Vode

Hidrološki podatki

Hidrološka napoved

Primorje

Podatki za Primorje

Napoved za Primorje

Temperatura morja

Evropa

Podatki za Evropo

Spletna stran

Vreme na vaši spletni strani

Video

Video posnetki

Preteklost

Napovedi v preteklosti

splet

Spletne kamere

Hribi
Vremenska napoved v preteklosti.
21.9.2014

Vremenska napoved - 21. september 2014

Vremenske napovedi v preteklosti. Vremenska napoved - Nedelja, 21. september 2014.

Napoved za Slovenijo
vreme 21.9.2014Popoldne bodo nastajali kopasti oblaki in krajevne plohe, lahko tudi kakšna nevihta. Čez dan bodo najvišje temperature od 20 do 26 stopinj Celzija.
Preko noči bo prehodno pogosteje deževalo. Zjutraj ali dopoldne se bo od severa delno zjasnilo in čez dan bo potem postopno ponovno več spremenljive oblačnosti. Nastajale bodo krajevne padavine, deloma plohe, na Primorskem popoldne tudi kakšna nevihta. Pihal bo veter vzhodnih smeri, na Primorskem rahla burja. Zvečer bo dež prehodno ponovno pogostejši, zlasti na zahodnem delu države bodo tudi nevihte. V noči iz ponedeljka na torek bo dež ponehal. Meja sneženja se bo ob koncu padavin spustila do nadmorske višine približno 1600 m. Zjutraj bodo najnižje temperature od 10 do 15, ob morju do 18, čez dan bodo najvišje temperature od 17 do 20, na Primorskem do 24 stopinj Celzija.

V torek in sredo bo jasno, v sredo zjutraj bo po nižinah megla. Dnevne temperature bodo do približno 20 stopinj


Sosednje pokrajine
Danes in jutri bo spremenljivo do pretežno oblačno in zlasti sredi dneva in popoldne bodo krajevne padavine, tudi posamezne nevihte. Jutri proti večeru se bodo padavine prehodno okrepile in v noči iz ponedeljka na torek ponehale.

Gorski svet
Danes bo spremenljivo oblačno in vrhovi bodo pogosto v oblakih. Dopoldne bodo krajevne padavine bolj redke, pogostejše pa sredi dneva in popoldne, ko bodo tudi posamezne nevihte. Pihal bo rahel do zmeren veter v glavnem zahodne in jugozahodne smeri. Na višini 1500 metrov bo temperatura približno 13, na višini 2500 metrov pa približno 6 stopinj C
Jutri bo spremenljivo do pretežno oblačno in vrhovi bodo pogosto v oblakih. Občasno bodo krajevne padavine, ki bodo verjetnejše popoldne. Zvečer se bodo prehodno okrepile in v noči iz ponedeljka na torek ponehale. Meja sneženja bo čez dan na nadmorski višini približno 2500 m in se bo proti večeru spuščala, ob koncu padavin bo snežilo do nadmorske višine približno 1500 m. Pihal bo v glavnem zmeren severozahodni do severnik, v sredogorju popoldne šibak severovzhodni veter. Na višini 1500 metrov bo temperatura popoldne približno 8, na višini 2500 metrov pa približno 1 stopinje Celzija.

Vremenski pojavi na dan 21. september:
21.9.1961
V nekaterih krajih na Primorskem so zabeležili vroč dan. V Kortinah pri Črnem Kalu se je ogrelo do 32,2 stopinj C, v Kopru je termometer pokazal 31,6 stopinj C, v Vipolžah v Goriških brdih 31,0 stopinj C, v Kubedu 30,8 stopinj C in v Ložah pri Vipavi 29,2 stopinj C.

slovreme.net
Hike.uno | Previsãodotempo.net | Meteo 12 jours | Podarimo.si - daritveni oglasnik | Primerjava cen | Busan | antelao