Sreda, 25. november 2020, 22:36
vreme
Vreme - Vremenska napoved

Slovenija

Podatki za Slovenijo

Napoved za Slovenijo

Vremenske slike

Sosednje pokrajine

Avstrijska Koroška

Julijska krajina

Hrvaška

Gorski svet

Podatki za Gorski svet

Napoved za Gorski svet

Snežne razmere

Vode

Hidrološki podatki

Hidrološka napoved

Primorje

Podatki za Primorje

Napoved za Primorje

Temperatura morja

Evropa

Podatki za Evropo

Spletna stran

Vreme na vaši spletni strani

Video

Video posnetki

Preteklost

Napovedi v preteklosti

splet

Spletne kamere

Hribi
Vremenska napoved v preteklosti.
20.9.2014

Vremenska napoved - 20. september 2014

Vremenske napovedi v preteklosti. Vremenska napoved - Sobota, 20. september 2014.

Napoved za Slovenijo
vreme 20.9.2014Popoldne bo pretežno oblačno, na severnem delu države pa bo več sonca. Pojavljale so bodo plohe in nevihte, ki bodo bolj pogoste na zahodnem delu države in jugu. Ponekod bo še pihal jugozahodni veter.
Jutri bo spremenljivo do pretežno oblačno. Zlasti sredi dneva in popoldne bodo krajevne padavine, deloma nevihte.
Zjutraj bodo najnižje temperature od 12 do 16, v severovzhodni Sloveniji in na Primorskem do 18, čez dan bodo najvišje temperature od 19 do 24, na vzhodem delu države danes do 26 stopinj Celzija.

V ponedeljek bo spremenljivo do pretežno oblačno. Občasno bodo krajevne plohe in posamezne nevihte. Proti večeru se bo dež okrepil. Ohladilo se bo, meja sneženja se bo zvečer spustila pod 2000 m. Dež bo ponehal v noči iz ponedeljka na torek. V torek bo jasno, popoldne bodo na severovzhodu posamezne plohe.


Sosednje pokrajine
Popoldne bo v krajih zahodno in južno od nas pretežno oblačno. Pojavljale se bodo krajevne padavine, deloma plohe in nevihte. Drugje bo deloma jasno. Pihal bo jugozahodni veter. Jutri bo spremenljivo do pretežno oblačno in zlasti sredi dneva in popoldne bodo krajevne padavine.

Gorski svet
Danes bo delno jasno le na Pohorju v dopoldanskem času. Drugje bo spremenljivo do pretežno oblačno in vrhovi bodo v glavnem v oblakih. Dopoldne se bodo plohe in nevihte pojavljale v Julijskih Alpah in hribih Notranjske in severne Primorske, popoldne pa tudi drugje. Pihal bo zahodni do jugozahodnik. Na višini 1500 metrov bo temperatura približno 13, na višini 2500 metrov pa približno 7 stopinj C
Jutri bo bo spremenljivo do pretežno oblačno in vrhovi bodo v glavnem v oblakih. Dopoldne se bodo plohe in nevihte pojavljale v Julijskih Alpah in hribih Notranjske in severne Primorske, popoldne pa tudi drugje. Pihal bo zahodni do jugozahodnik. Na višini 1500 metrov bo temperatura približno 12, na višini 2500 metrov pa približno 6 stopinj Celzija.

Vremenski pojavi na dan 20. september:
20.9.1929
V Podkraju je v 12 urah padlo 168 milimetrov padavin.

slovreme.net
Hike.uno | Previsãodotempo.net | Meteo 12 jours | Podarimo.si - daritveni oglasnik | Primerjava cen | Ponta Delg. | antelao