Sobota, 28. november 2020, 08:49
vreme
Vreme - Vremenska napoved

Slovenija

Podatki za Slovenijo

Napoved za Slovenijo

Vremenske slike

Sosednje pokrajine

Avstrijska Koroška

Julijska krajina

Hrvaška

Gorski svet

Podatki za Gorski svet

Napoved za Gorski svet

Snežne razmere

Vode

Hidrološki podatki

Hidrološka napoved

Primorje

Podatki za Primorje

Napoved za Primorje

Temperatura morja

Evropa

Podatki za Evropo

Spletna stran

Vreme na vaši spletni strani

Video

Video posnetki

Preteklost

Napovedi v preteklosti

splet

Spletne kamere

Hribi
Vremenska napoved v preteklosti.
1.9.2014

Vremenska napoved - 1. september 2014

Vremenske napovedi v preteklosti. Vremenska napoved - Ponedeljek, 1. september 2014.

Napoved za Slovenijo
vreme 1.9.2014Danes bo oblačno. Občasno bo še deževalo, popoldne pa bo dež v večjem delu države ponehal. V zahodnih krajih se bo delno zjasnilo. Na Primorskem bo pihala zmerna do močna burja, drugje severni ali severovzhodnik.
Jutri bo oblačno, občasno bo deževalo, še najmanj dežja bo v zahodni Sloveniji. Na Primorskem bo pihala rahla do zmerna burja, drugje v glavnem šibak veter severnih smeri.
Zjutraj bodo najnižje temperature od 8 do 14, ob morju 17, čez dan bodo najvišje temperature danes in jutri od 11 do 17, na Primorskem do približno 21 stopinj Celzija.

V sredo bo spremenljivo oblačno in v glavnem brez padavin. Topleje bo. V četrtek bo pretežno oblačno. Na Primorskem bo v glavnem suho, še bo pihala rahla burja. Drugje bo občasno deževalo.


Sosednje pokrajine
Danes bodo v severni Italiji in ob severnem delu Jadrana padavine ponehale, Popoldne se bo delno zjasnilo. Drugje bo pretežno oblačno, občasno bo še deževalo. Jutri bo v krajih zahodno od nas in ob Jadranu v glavnem suho, drugje bo občasno deževalo. Ob severnem delu Jadrana bo še pihala zmerna burja.

Gorski svet
Danes bo oblačno in megleno, občasno bodo še padavine. Meja sneženja se bo do večera dvignila nad 2500 m nadmorske višine. Pihal bo zmeren do močan veter severnih smeri. Na višini 1500 metrov bo temperatura čez dan približno 9, na višini 2500 metrov približno 3 st. C.
Jutri bo oblačno in megleno s padavinami. Pihal bo zmeren veter severnih do vzhodnih smeri. Na višini 1500 metrov bo temperatura približno 9, na višini 2500 metrov približno 4 st. C.

Vremenski pojavi na dan 1. september:
1.9.1978
Meteorološka jesen se je začela z zelo svežim jutrom, v nekaterih krajih celo s slano. V Babnem Polju se je ohladilo do minus 2,6 stopinj C, v Ratečah je bilo minus 1,2 stopinj C, v Postojni -0,1 stopinj C, v Šmartnem pri Slovenj Gradcu 0,2 stopinj C, v Volčjem Potoku pri Kamniku 1,5 stopinj C in v Murski Soboti 2,2 stopinj C.

slovreme.net
Hike.uno | Previsãodotempo.net | Meteo 12 jours | Podarimo.si - daritveni oglasnik | Primerjava cen | Clansthal | gora