Ponedeljek, 30. november 2020, 18:00
vreme
Vreme - Vremenska napoved

Slovenija

Podatki za Slovenijo

Napoved za Slovenijo

Vremenske slike

Sosednje pokrajine

Avstrijska Koroška

Julijska krajina

Hrvaška

Gorski svet

Podatki za Gorski svet

Napoved za Gorski svet

Snežne razmere

Vode

Hidrološki podatki

Hidrološka napoved

Primorje

Podatki za Primorje

Napoved za Primorje

Temperatura morja

Evropa

Podatki za Evropo

Spletna stran

Vreme na vaši spletni strani

Video

Video posnetki

Preteklost

Napovedi v preteklosti

splet

Spletne kamere

Hribi
Vremenska napoved v preteklosti.
30.8.2014

Vremenska napoved - 30. avgust 2014

Vreme > Napovedi v preteklosti > 2014 > avgust > 30. 8. 2014
Vremenske napovedi v preteklosti. Vremenska napoved - Sobota, 30. avgust 2014.

Napoved za Slovenijo
vreme 30.8.2014Popoldne bo delno jasno z občasno povečano oblačnostjo. Proti večeru bo ob meji z Avstrijo nastala kakšna ploha. Čez dan bodo najvišje temperature od 23 do 26, na Primorskem do 29 stopinj Celzija.
Jutri bo zmerno do pretežno oblačno, nekoliko več sonca bo zlasti v južnih krajih. Čez dan bo možna kakšna manjša ploha v severni Sloveniji, popoldne pa tudi v zahodnih krajih. Zvečer bodo od severozahoda plohe in nevihte vse pogostejše. Zjutraj bodo najnižje temperature od 10 do 14, ob morju in v Vipavski dolini približno 16, čez dan bodo najvišje temperature od 18 do 25, na Primorskem do 27 stopinj Celzija.

V noči iz nedelje na ponedeljek bodo padavine, v začetku tudi nevihte, zajele vso Slovenijo. Zapihal bo okrepljen severnik, na Primorskem zmerna do močna burja. V ponedeljek bo oblačno. Dopoldne bo deževalo, popoldne bo dež oslabel in od zahoda prehodno ponehal. Hladno bo. Na Primorskem bo pihala zmerna do močna burja, drugje pa severni ali severovzhodnik. V torek bo od vzhoda ponovno začelo deževati, burja na Primorskem bo nekoliko oslabela.


Sosednje pokrajine
Danes bo jasno, popoldne se bo v krajih severno od nas nebo pooblačilo. V Avstriji bodo nastale krajevne plohe in posamezne nevihte. Jutri bo v krajih severno od nas spremenljivo do pretežno oblačno, drugje pa še v glavnem jasno. Popoldne bo postopno bolj oblačno tudi ob Jadranu. V krajih severno od nas ter v alpskem delu severne Italije se bodo popoldne začele pojavljati krajevne plohe in nevihte, ki se bodo v noči na ponedelje razširile proti jugu.

Gorski svet
Danes bo v začetku precej jasno, čez dan bo potem občasno zmerno oblačno. Sredo popoldneva in proti večeru bo ob meji z Avstrijo možna kakšna ploha. V sredogorju bo pihal rahel južni do jugovzhodni veter, v visokogorju pa šibak jugozahodni veter. Na višini 1500 metrov bo temperatura približno 15, na višini 2500 metrov približno 8 stopinj Celzija.
Jutri bo spremenljivo do pretežno oblačno. Možne bodo posamezne plohe. Vrhovi bodo občasno v oblakih. V sredogorju bo pihal rahel južni do jugovzhodni veter, v visokogorju pa šibak do zmeren jugozahodni veter. Na višini 1500 metrov bo temperatura približno 11, na višini 2500 metrov približno 6 stopinj Celzija.

Vremenski pojavi na dan 30. avgust:
30.8.2006
Na meteorološki postaji Kredarica (2514 m) je do jutra v enem dnevu zapadlo 15 centimetrov snega, kar je neobičajno veliko za mesec avgust.

slovreme.net
Hike.uno | Previsãodotempo.net | Meteo 12 jours | Podarimo.si - daritveni oglasnik | Primerjava cen | Port Nolloth | razgled