Torek, 1. december 2020, 10:23
vreme
Vreme - Vremenska napoved

Slovenija

Podatki za Slovenijo

Napoved za Slovenijo

Vremenske slike

Sosednje pokrajine

Avstrijska Koroška

Julijska krajina

Hrvaška

Gorski svet

Podatki za Gorski svet

Napoved za Gorski svet

Snežne razmere

Vode

Hidrološki podatki

Hidrološka napoved

Primorje

Podatki za Primorje

Napoved za Primorje

Temperatura morja

Evropa

Podatki za Evropo

Spletna stran

Vreme na vaši spletni strani

Video

Video posnetki

Preteklost

Napovedi v preteklosti

splet

Spletne kamere

Hribi
Vremenska napoved v preteklosti.
29.8.2014

Vremenska napoved - 29. avgust 2014

Vreme > Napovedi v preteklosti > 2014 > avgust > 29. 8. 2014
Vremenske napovedi v preteklosti. Vremenska napoved - Petek, 29. avgust 2014.

Napoved za Slovenijo
vreme 29.8.2014Danes bo precej jasno. Jutri bo tudi jasno, proti večeru se bo v severni Sloveniji zmerno nebo pooblačilo. Ponekod po nižinah bo zjutraj megla. Zjutraj bodo najnižje temperature od 8 do 14, čez dan bodo najvišje temperature od 23 do 26, na Primorskem približno 28 stopinj Celzija.

V nedeljo bo na Primorskem jasno, drugje bo več oblačnosti. V severni in zahodni Sloveniji bodo proti večeru možne krajevne padavine.
V noči iz nedelje na ponedeljek bo oblačno s padavinami, v začetku tudi nevihtami. V ponedeljek bo pretežno oblačno, občasno bo še deževalo. Ohladilo se bo, na Primorskem bo pihala rahla do zmerna burja.


Sosednje pokrajine
V sosednjih pokrajinah bo danes precej jasno. Ob severnem delu Jadrana bo zjutraj in del dopoldneva še pihala rahla burja. Jutri bo v glavnem jasno, popoldne se bo v krajih severno od nas nebo pooblačilo. V Avstriji bodo nastale krajevne plohe in posamezne nevihte.

Gorski svet
Danes bo pretežno jasno. Pihal bo rahel veter spremenljive smeri. Na višini 1500 metrov bo temperatura približno 15, na višini 2500 metrov približno 8 stopinj Celzija.
Jutri bo delno jasno z zmerno oblačnostjo. V sredogorju bo pihal rahel južni do jugovzhodni veter, v visokogorju pa šibak jugozahodnik. Na višini 1500 metrov bo temperatura približno 15, na višini 2500 metrov približno 8 stopinj Celzija.

Vremenski pojavi na dan 29. avgust:
29.8.1995
Zelo sveže avgustovsko jutro, v nekaterih krajih je bila izmerjena rekordno nizka temperatura za mesec avgust. V Novi vasi na Blokah se je ohladilo do 0,9 stopinj C, v Ilirski Bistrici je bila najnižja temperatura 2,9 stopinj C, na Letališču Maribor 3,2 stopinj C, v Celju 3,4 stopinj C in na Lipoglavu jugovzhodno od Ljubljane 3,9 stopinj C.

29.8.2003
Močni nalivi na skrajnem severozahodu Slovenije so povzročili hudourniške poplave. V Ratečah je v 6 urah padlo 125 milimetrov, na Predelu v 1 uri in 40 minut 99 milimetrov in v Logu pod Mangartom 51 milimetrov padavin v eni uri.

slovreme.net
Hike.uno | Previsãodotempo.net | Meteo 12 jours | Podarimo.si - daritveni oglasnik | Primerjava cen | Porto Alegre | razgled