Ponedeljek, 30. november 2020, 11:16
vreme
Vreme - Vremenska napoved

Slovenija

Podatki za Slovenijo

Napoved za Slovenijo

Vremenske slike

Sosednje pokrajine

Avstrijska Koroška

Julijska krajina

Hrvaška

Gorski svet

Podatki za Gorski svet

Napoved za Gorski svet

Snežne razmere

Vode

Hidrološki podatki

Hidrološka napoved

Primorje

Podatki za Primorje

Napoved za Primorje

Temperatura morja

Evropa

Podatki za Evropo

Spletna stran

Vreme na vaši spletni strani

Video

Video posnetki

Preteklost

Napovedi v preteklosti

splet

Spletne kamere

Hribi
Vremenska napoved v preteklosti.
27.8.2014

Vremenska napoved - 27. avgust 2014

Vreme > Napovedi v preteklosti > 2014 > avgust > 27. 8. 2014
Vremenske napovedi v preteklosti. Vremenska napoved - Sreda, 27. avgust 2014.

Napoved za Slovenijo
vreme 27.8.2014Popoldne bo spremenljivo oblačno, pojavljale se bodo krajevne plohe in posamezne nevihte. Občasno bo pihal severni do severovzhodnik, zvečer bo na Primorskem zapihala rahla burja. Čez dan bodo najvišje temperature od 19 do 24, na Primorskem do 26 stopinj Celzija.
Zvečer bodo padavine povsod ponehale in preko noči se bo nebo zjasnilo. Jutri bo pretežno jasno, zjutraj bo po nekaterih kotlinah megla ali nizka oblačnost. Na Primorskem bo pihala rahla burja. Zjutraj bodo najnižje temperature od 8 do 13, na Primorskem približno 16, čez dan bodo najvišje temperature od 20 do 23, na Primorskem do 27 stopinj Celzija.

V petek bo pretežno jasno. Po nekaterih kotlinah bo zjutraj megla. Tudi v soboto bo dopoldne precej jasno in zjutraj ponekod megleno, popoldne pa se bo zlasti v severni polovici države oblačnost povečala in proti večeru bo ponekod na severnem delu države možna kakšna ploha.


Sosednje pokrajine
Popoldne bo spremenljivo oblačno, pojavljale se bodo krajevne plohe in nevihte. Več sonca bo v krajih zahodno od nas. Jutri bo jasno, ob severnem delu Jadrana bo pihala rahla do zmerna burja.

Gorski svet
Danes bo v začetku pretežno oblačno in občasno tudi megleno. Pojavljale so bodo rahle padavine. Popodne se bo oblačnost trgala, nastajale bodo krajevne plohe in posamezne nevihte. Pihal bo rahel veter v glavnem severnih smeri, v visokogorju pa zjutraj zahodni veter, ki se bo potem obračal v severozahodni veter. Na višini 1500 metrov bo temperatura približno 13, na 2500 približno 7 stopinj Celzija.
Jutri bo pretežno jasno, zjutraj ponekod na Gorenjskem lahko še zmerno do pretežno oblačno. Čez dan bodo nastali plitvi kopasti oblaki. V visokogorju bo pihal rahel do zmeren severozahodni veter, nižje pa v glavnem šibak veter vzhodnih smeri. Na višini 1500 metrov bo temperatura približno 11, na 2500 približno 6 stopinj Celzija.

Vremenski pojavi na dan 27. avgust:
27.8.1966
Zelo sveže jutro, predvsem v zahodni in severni Sloveniji, v nekaterih krajih je bila celo slana. Na Rakitni se je ohladilo do -0,5 stopinj C, na Zgornjem Jezerskem do 0,1 stopinj C, v Bovcu do 2,4 stopinj C, v Gornjem Gradu do 3,0 stopinj C in v Ajdovščini do 4,0 stopinj C. Sneženje na Kredarici (2514 m) je dopoldne ponehalo, ob 7. uri zjutraj je bilo skupaj 22 centimetrov snega.

slovreme.net
Hike.uno | Previsãodotempo.net | Meteo 12 jours | Podarimo.si - daritveni oglasnik | Primerjava cen | Pringle Bay | formenton