Ponedeljek, 23. november 2020, 20:40
vreme
Vreme - Vremenska napoved

Slovenija

Podatki za Slovenijo

Napoved za Slovenijo

Vremenske slike

Sosednje pokrajine

Avstrijska Koroška

Julijska krajina

Hrvaška

Gorski svet

Podatki za Gorski svet

Napoved za Gorski svet

Snežne razmere

Vode

Hidrološki podatki

Hidrološka napoved

Primorje

Podatki za Primorje

Napoved za Primorje

Temperatura morja

Evropa

Podatki za Evropo

Spletna stran

Vreme na vaši spletni strani

Video

Video posnetki

Preteklost

Napovedi v preteklosti

splet

Spletne kamere

Hribi
Vremenska napoved v preteklosti.
2.8.2014

Vremenska napoved - 2. avgust 2014

Vremenske napovedi v preteklosti. Vremenska napoved - Sobota, 2. avgust 2014.

Napoved za Slovenijo
vreme 2.8.2014Popoldne bo jasno, nastajala pa bo kopasta oblačnost ter krajevne plohe in posamezne nevihte, ki bodo manj pogoste v severovzhodni Sloveniji. Ob morju jih ne bo. Čez dan bodo najvišje temperature od 25 do 30 stopinj Celzija.
Jutri bo v začetku precej jasno, ponekod na zahodnem delu države občasno zmerno oblačno. Zjutraj bo po nekaterih kotlinah kratkotrajna megla. Proti poldnevu se bodo krajevne plohe in nevihte začele pojajvljati v zahodnih krajih, potem tudi drugje. Manj verjetne bodo v severovzhodni Sloveniji ter ob morju, na zahodnem delu države pa se bodo pojavljale tudi del večera. Čez dan bo zapihal jugozahodni veter. Zjutraj bodo najnižje temperature od 12 do 18, ob morju in na goriškem približno 20, čez dan bodo najvišje temperature od 24 do 30 stopinj Celzija.

V ponedeljek bo dopoldne jasno, zjutraj bo po nekaterih kotlinah megleno. Bolj oblačno bo zjutraj na severovzhodu, kjer bo lahko tudi kakšna ploha. Sredi dneva in popoldne bodo nastajale krajevne plohe in nevihte, ob morju jih ne bo. V torek popoldne bo bolj oblačno, plohe in nevihte bodo pogostejše.


Sosednje pokrajine
Danes bo v glavnem jasno. Zlasti popoldne bodo nad kopnim nastajale krajevne plohe in nevihte. Jutri bo v začetku precej jasno, le v sosednjih krajih Italije bo že dopoldne nekaj oblačnosti. Čez dan se bodo pojavljale krajevne plohe in nevihte, manj vrerjetne bodo ob morju.

Gorski svet
Danes bo dopoldne delno jasno. Čez dan bodo rasli kopasti oblaki, vrhovi bodo občasno v oblakih. Popoldne bodo nastale krajevne plohe in nevihte, manj pogoste bodo v vzhodnem delu slovenskih gora. Zjutraj in deloma dopoldne bo pihal rahel veter južnih smeri, popoldne pa že v glavnem šibak jugozahodni veter. Na višini 1500 metrov bo temperatura približno 15, na 2500 približno 9 stopinj Celzija.
Jutri bo v gorah zahodne Slovenije že dopoldne delno jasno z občasno zmerno oblačnostjo, na vzhodnem delu države pa bo pretežno jasno. Sredi dneva in popoldne bodo nastajale krajevne plohe in nevihte, vrhovi bodo pogosteje v oblakih. Pihal bo rahel do zmeren jugozahodnik. Na višini 1500 metrov bo temperatura približno 15, na 2500 približno 8 stopinj Celzija.

Vremenski pojavi na dan 2. avgust:
2.8.1958
Višek vročinskega vala na Primorskem. V Kortinah pri Črnem Kalu so namerili 36,0 stopinj C, v Kopru se je segrelo do 35,4 stopinj C, v Ajdovščini do 35,3 stopinj C ter v Neblem v Goriških Brdih in v Komnu na Krasu do 35,0 stopinj C.

slovreme.net
Hike.uno | Previsãodotempo.net | Meteo 12 jours | Podarimo.si - daritveni oglasnik | Primerjava cen | Webcam Buenos Aires | mangart hike