Ponedeljek, 23. november 2020, 19:39
vreme
Vreme - Vremenska napoved

Slovenija

Podatki za Slovenijo

Napoved za Slovenijo

Vremenske slike

Sosednje pokrajine

Avstrijska Koroška

Julijska krajina

Hrvaška

Gorski svet

Podatki za Gorski svet

Napoved za Gorski svet

Snežne razmere

Vode

Hidrološki podatki

Hidrološka napoved

Primorje

Podatki za Primorje

Napoved za Primorje

Temperatura morja

Evropa

Podatki za Evropo

Spletna stran

Vreme na vaši spletni strani

Video

Video posnetki

Preteklost

Napovedi v preteklosti

splet

Spletne kamere

Hribi
Vremenska napoved v preteklosti.
16.8.2014

Vremenska napoved - 16. avgust 2014

Vreme > Napovedi v preteklosti > 2014 > avgust > 16. 8. 2014
Vremenske napovedi v preteklosti. Vremenska napoved - Sobota, 16. avgust 2014.

Napoved za Slovenijo
vreme 16.8.2014Popoldne bo spremenljivo oblačno, nastale bodo posamezne plohe ali nevihte. Na Primorskem bo pihala rahla burja. Čez dan bodo najvišje temperature od 18 do 22, na Primorskem do 26 stopinj Celzija.
Jutri bo v glavnem jasno, v nižinah bo v jutranjih urah nizka oblačnost ali megla. Zjutraj bodo najnižje temperature od 8 do 14, v alpskih dolinah približno 5, čez dan bodo najvišje temperature od 21 do 26 stopinj Celzija.

V ponedeljek se bo v hribovitem svetu zahodne Slovenije nebo pooblačilo, v Posočju popoldne že lahko pade kakšna kaplja dežja. Drugje bo še v glavnem jasno. Pihati bo začel jugozahodni veter. V torek bo na vzhodnem delu države delno jasno, drugje pretežno oblačno. Zlasti v zahodni in ponekod v osrednjem delu države bodo občasno padavine, deloma nevihte.


Sosednje pokrajine
Popoldne bo spremenljivo oblasčno s krajevnimi plohami ali nevihtami, ki bodo bolj pogoste v Alpah in na Jadranu. Jutri bo jasno z meglo po nižinah v jutranjih urah.

Gorski svet
Danes dopoldne bo pretežno jasno. Sredi dneva in popoldne bo spremenljivo oblačno, nekateri vrhovi bodo v megli. Popoldne in zvečer bodo nastale krajevne plohe in nevihte, meja sneženja bo na približno 2400 m. Pihal bo rahel zahodni, ponekod v sredogorju tudi severovzhodnik. Na višini 1500 metrov bo temperatura približno 8, na višini 2500 metrov približno 2 stopinji Celzija.
Jutri bo precej jasno. Popoldne bo okrog vrhov nekaj plitve kopaste oblačnosti. Pihal bo rahel severozahodni veter. Na višini 1500 metrov bo temperatura približno 9, na višini 2500 metrov približno 3 stopinje Celzija.

Vremenski pojavi na dan 16. avgust:
16.8.1974
Dan se je v nekaterih krajih začel z zelo toplim jutrom, čez dan je bilo vroče. V Vedrijanu v Goriških Brdih se ni ohladilo pod 23,0 stopinj C, v Portorožu (Beli Križ) je bila minimalna temperatura 21,8 stopinj C, v Podgradju v Slovenskih goricah 21,6 stopinj C, na Zgornjih Poljanah na Notranjskem (1030 m) 21,0 stopinj C ter na Planini pri Sevnici 20,4 stopinj C.

slovreme.net
Hike.uno | Previsãodotempo.net | Meteo 12 jours | Podarimo.si - daritveni oglasnik | Primerjava cen | St. Petersburg FL | mangart hike