Četrtek, 3. december 2020, 14:13
vreme
Vreme - Vremenska napoved

Slovenija

Podatki za Slovenijo

Napoved za Slovenijo

Vremenske slike

Sosednje pokrajine

Avstrijska Koroška

Julijska krajina

Hrvaška

Gorski svet

Podatki za Gorski svet

Napoved za Gorski svet

Snežne razmere

Vode

Hidrološki podatki

Hidrološka napoved

Primorje

Podatki za Primorje

Napoved za Primorje

Temperatura morja

Evropa

Podatki za Evropo

Spletna stran

Vreme na vaši spletni strani

Video

Video posnetki

Preteklost

Napovedi v preteklosti

splet

Spletne kamere

Hribi
Vremenska napoved v preteklosti.
14.8.2014

Vremenska napoved - 14. avgust 2014

Vreme > Napovedi v preteklosti > 2014 > avgust > 14. 8. 2014
Vremenske napovedi v preteklosti. Vremenska napoved - Četrtek, 14. avgust 2014.

Napoved za Slovenijo
vreme 14.8.2014Popoldne in zvečer bo pretežno oblačno, še se bodo pojavljale krajevne padavine in zlasti v zahodni Sloveniji tudi nevihte. Temperature bodo od 15 do 19, na Primorskem do 25 stopinj Celzija.
Jutri bo zjutraj delno jasno. Po nekaterih nižinah bo megla ali nizka oblačnost. Čez dan bo spremenljivo do pretežno oblačno. Pojavljale se bodo krajevne padavine, deloma plohe in nevihte, ki se bodo popoldne razširile tudi na vzhodno Slovenijo.
Zjutraj bodo najnižje temperature od 10 do 15, ob morju 18, čez dan bodo najvišje temperature od 16 do 23, na Primorskem do 25 stopinj Celzija.

V soboto se bo delno zjasnilo, popoldne bodo krajevne plohe ali nevihte. Na Primorskem bo pihala rahla burja. V nedeljo bo jasno, zjutraj bo po nižinah megla.


Sosednje pokrajine
Popoldne bo pretežno oblačno s krajevnimi padavinami, zlasti v krajih zahodno od nas in ob Jadranu bodo nevihte. Preko noči se bo vreme umirilo, ponekod se bo delno zjasnilo. Jutri do večera pa bodo krajevne padavine in nevihte znova zajele večino sosednjih pokrajin.

Gorski svet
Danes bo oblačno in megleno s padavinami. Vmes bodo tudi posamezne nevihte. V sredogorju bo pihal rahel vzhodnik, v visokogorju pa zmeren jugozahodnik. Ohladilo se bo, na 1500 m bo temperatura približno 9, na višini 2500 metrov približno 4 stopinje Celzija.
Jutri bo spremenljivo do pretežno oblačno in marsikje megleno. Občasno bodo še krajevne padavine, zlasti plohe in nevihte. Meja sneženja bo na nadmorski višini približno 2500 m. V sredogorju bo pihal rahel veter spremenljive smeri, v visokogorju pa zmeren jugozahodnik. Na višini 1500 metrov bo temperatura približno 9, na višini 2500 metrov približno 3 stopinje Celzija.

Vremenski pojavi na dan 14. avgust:
14.8.1962
Zelo vroče popoldne v nižjih predelih Primorske. V Kortinah pri Črnem Kalu se je živo srebro povzpelo na 36,6 stopinj C, v Vipolžah v Goriških brdih so namerili 36,5 stopinj C, v Novi Gorici 36,1 stopinj C, v Tolminu 35,9 stopinj C in v Dragonji 35,3 stopinj C.

slovreme.net
Hike.uno | Previsãodotempo.net | Meteo 12 jours | Podarimo.si - daritveni oglasnik | Primerjava cen | Mokuoloe, Oahu Island | weather bing