Nedelja, 29. november 2020, 05:12
vreme
Vreme - Vremenska napoved

Slovenija

Podatki za Slovenijo

Napoved za Slovenijo

Vremenske slike

Sosednje pokrajine

Avstrijska Koroška

Julijska krajina

Hrvaška

Gorski svet

Podatki za Gorski svet

Napoved za Gorski svet

Snežne razmere

Vode

Hidrološki podatki

Hidrološka napoved

Primorje

Podatki za Primorje

Napoved za Primorje

Temperatura morja

Evropa

Podatki za Evropo

Spletna stran

Vreme na vaši spletni strani

Video

Video posnetki

Preteklost

Napovedi v preteklosti

splet

Spletne kamere

Hribi
Vremenska napoved v preteklosti.
12.8.2014

Vremenska napoved - 12. avgust 2014

Vreme > Napovedi v preteklosti > 2014 > avgust > 12. 8. 2014
Vremenske napovedi v preteklosti. Vremenska napoved - Torek, 12. avgust 2014.

Napoved za Slovenijo
vreme 12.8.2014Popoldne bo zlasti v severni polovici države spremenljivo do pretežno oblačno. Nastale bodo krajevne padavine, deloma plohe in posamezne nevihte, ki bodo pogostejše na severozahodu. Več sonca bo v južnih krajih. Najvišje temperature bodo od 22 do 26, na Primorskem in v jugovzhodni Sloveniji do 30 stopinj Celzija.
Jutri bo deloma jasno s spremenljivo oblačnostjo. Okrepil se bo jugozahodnik. Zlasti v zahodnih krajih se bodo pojavljale plohe in nevihte, ki se bodo zvečer in v noči iz srede na četrtek razširile nad večji del Slovenije. Zjutraj bodo najnižje temperature od 14 do 19, ob morju približno 21, čez dan bodo najvišje temperature od 24 do 31 stopinj Celzija.

V četrtek bo pretežno oblačno, v začetku bodo padavine še pogoste, deloma kot plohe in nevihte, popoldne pa bo več suhega vremena. Sveže bo.
V petek bo spremenljivo do pretežno oblačno, zlasti popoldne bodo občasne krajevne padavine.


Sosednje pokrajine
Ob Jadranu in v sosednjih krajih Hrvaške bo v glavnem jasno, drugje spremenljivo do pretežno oblačno, nastajale bodo krajevne plohe in posamezne nevihte.

Gorski svet
Danes bo pretežno oblačno in marsikje tudi megleno. Občasno bodo krajevne plohe, zlasti na zahodnem delu države lahko tudi zagrmi. Pihal bo do zmeren veter južnih smeri. Na višini 1500 metrov bo temperatura približno 14, na višini 2500 metrov pa približno 9 stopinj Celzija.
Jutri bo spremenljivo do pretežno oblačno, tudi megleno. Krajevne plohe in posamezne nevihte bodo nastajale zlasti na zahodnem delu države, na Pohorju pa bo tudi nekoliko več sonca. Južni do jugozahodnik se bo okrepil. Na višini 1500 metrov bo temperatura približno 16, na višini 2500 metrov pa približno 10 stopinj Celzija.

Vremenski pojavi na dan 12. avgust:
12.8.2005
Po močnih nalivih od prejšnjega popoldneva dalje so zjutraj v nekaterih krajih v pasu od zahodnega Krasa do Logaškega izmerili izjemno veliko 24-urno višino padavin. V Opatjem selu južno od Nove Gorice so izmerili 206 milimetrov, na Lokvah je padlo 137 milimetrov, na Otlici 134 milimetrov in v Hotedršici ter Črnem Vrhu nad Idrijo 102 milimetrov padavin.

slovreme.net
Hike.uno | Previsãodotempo.net | Meteo 12 jours | Podarimo.si - daritveni oglasnik | Primerjava cen | Panorama Anmyeon-eup | video