Četrtek, 3. december 2020, 14:24
vreme
Vreme - Vremenska napoved

Slovenija

Podatki za Slovenijo

Napoved za Slovenijo

Vremenske slike

Sosednje pokrajine

Avstrijska Koroška

Julijska krajina

Hrvaška

Gorski svet

Podatki za Gorski svet

Napoved za Gorski svet

Snežne razmere

Vode

Hidrološki podatki

Hidrološka napoved

Primorje

Podatki za Primorje

Napoved za Primorje

Temperatura morja

Evropa

Podatki za Evropo

Spletna stran

Vreme na vaši spletni strani

Video

Video posnetki

Preteklost

Napovedi v preteklosti

splet

Spletne kamere

Hribi
Vremenska napoved v preteklosti.
11.8.2014

Vremenska napoved - 11. avgust 2014

Vreme > Napovedi v preteklosti > 2014 > avgust > 11. 8. 2014
Vremenske napovedi v preteklosti. Vremenska napoved - Ponedeljek, 11. avgust 2014.

Napoved za Slovenijo
vreme 11.8.2014Danes bo v glavnem jasno, nekoliko več oblačnosti bo le v zahodnih, višjih predelih. Pihal bo jugozahodnik. Proti večeru bodo zlasti na severovzhodu države nastale krajevne nevihte. Čez dan bodo najvišje temperature od 27 do 33 stopinj Celzija.
Preko noči se bo od severovzhoda nebo pooblačilo, v severni in osrednji Sloveniji bo nastalo nekaj ploh, v začetku tudi še kakšna nevihta.
Jutri bo v notranjosti Slovenije pretežno oblačno, občasno bodo možne krajevne padavine, deloma plohe in posamezne nevihte. Več sonca bo v južnih krajih. Zjutraj bodo najnižje temperature od 16 do 22, čez dan bodo najvišje temperature od 22 do 27, na Primorskem in v jugovzhodnih krajih približno 30 stopinj Celzija.

V sredo bo deloma jasno s spremenljivo oblačnostjo. Spet se bo okrepil jugozahodnik. V zahodnih krajih se bodo začele pojavljati plohe in nevihte, ki se bodo zvečer in v noči iz srede na četrtek razširile nad večji del Slovenije.
V četrtek bo zmerno do pretežno oblačno. V notranjosti Slovenije bodo občasno še krajevne padavine. Osvežilo se bo.


Sosednje pokrajine
V sosednjih pokrajinah bo danes večinoma jasno in vroče vreme, zlasti v krajih severno od nas bo popoldne nastalo nekaj ploh ali neviht. Jutri bo ob Jadranu jasno, drugje spremenljivo do pretežno oblačno. Nastajale bodo krajevne plohe in posamezne nevihte.

Gorski svet
Danes bo deloma jasno, nekoliko več oblačnosti bo zlasti v Posočju. Popoldne ali zvečer lahko ob meji z Avstrijo nastane kakšna krajevna ploha ali nevihta. Pihal bo zmeren jugozahodnik. Na višini 1500 metrov bo temperatura približno 19, na višini 2500 metrov pa približno 12 stopinj Celzija.
Jutri bo pretežno oblačno in marsikje tudi megleno. Občasno bodo krajevne plohe, lahko tudi zagrmi. Pihal bo rahel do zmeren veter južnih smeri. Na višini 1500 metrov bo temperatura približno 15, na višini 2500 metrov pa približno 9 stopinj Celzija.

Vremenski pojavi na dan 11. avgust:
11.8.2002
Od druge polovice prejšnjega dne do dopoldneva naslednjega dne je v presledkih obilno deževalo v večjem delu države, zjutraj naslednjega dne so v nekaterih krajih izmerili preko 150 milimetrov padavin v preteklih 48 urah. Na Otlici nad Ajdovščino je padlo 171 milimetrov, v Mrzli Rupi nad Idrijo in na Razdrtem 166 milimetrov, na Rakitovcu pod Slavnikom 145 milimetrov in v Logarski Dolini 143 milimetrov padavin.

slovreme.net
Hike.uno | Previsãodotempo.net | Meteo 12 jours | Podarimo.si - daritveni oglasnik | Primerjava cen | Jomala | mountaineering