Nedelja, 29. november 2020, 05:02
vreme
Vreme - Vremenska napoved

Slovenija

Podatki za Slovenijo

Napoved za Slovenijo

Vremenske slike

Sosednje pokrajine

Avstrijska Koroška

Julijska krajina

Hrvaška

Gorski svet

Podatki za Gorski svet

Napoved za Gorski svet

Snežne razmere

Vode

Hidrološki podatki

Hidrološka napoved

Primorje

Podatki za Primorje

Napoved za Primorje

Temperatura morja

Evropa

Podatki za Evropo

Spletna stran

Vreme na vaši spletni strani

Video

Video posnetki

Preteklost

Napovedi v preteklosti

splet

Spletne kamere

Hribi
Vremenska napoved v preteklosti.
9.7.2014

Vremenska napoved - 9. julij 2014

Vreme > Napovedi v preteklosti > 2014 > julij > 9. 7. 2014
Vremenske napovedi v preteklosti. Vremenska napoved - Sreda, 9. julij 2014.

Napoved za Slovenijo
vreme 9.7.2014Popoldne bo spremenljivo oblačno s krajevnimi plohami in posameznimi nevihtami. Čez dan bodo najvišje temperature približno 20, na Primorskem do 25 stopinj Celzija.
Jutri bo oblačno in deževno. Ponekod bo zapihal severovzhodnik, na Primorskem rahla burja. Zjutraj bodo najnižje temperature od 10 do 16, čez dan bodo najvišje temperature od 14 do 19, na Primorskem približno 22 stopinj Celzija.

V petek se bo na zahodnem delu države delno ranebo zjasnilo, drugje bo še prevladovalo oblačno vreme. Zlasti na vzhodnem delu države Slovenije bodo še krajevne padavine.
V soboto bo deloma jasno, popoldne bo nastala kakšna ploha ali nevihta.


Sosednje pokrajine
Danes bo ob Jadranu deloma jasno, drugje pa pretežno oblačno s krajevnimi plohami in nevihtami. Jutri bo povsod oblačno in deževno, južno od slovenskih krajev bodo tudi nevihte. V Kvarnerju bo pihal jugo, v Tržaškem zalivu pa bo zapihala burja.

Gorski svet
Danes bo pretežno oblačno in tudi megleno s krajevnimi plohami in nevihtami. Nad približno 2400 m bo snežilo. Veter bo šibak in spremenljive smeri. Na višini 1500 metrov bo temperatura približno 10, na višini 2500 metrov približno 2 stopinji Celzija.
Jutri bo oblačno in megleno s padavinami. Nad približno 2200 m bo snežilo. Veter bo šibak do zmeren, vzhodnih smeri. Na višini 1500 metrov bo temperatura približno 6, na višini 2500 metrov pa le približno 0 stopinj Celzija.

Vremenski pojavi na dan 9. julij:
9.7.1969
Zelo sveže jutro, predvsem na Gorenjskem, kjer je bila v nekaterih krajih celo slana. V Ratečah je bila minimalna temperatura le 0,0 stopinj C, na Zgornjem Jezerskem se je ohladilo na 1,4 stopinj C, na Letališču Brnik na 1,7 stopinj C, v Rovtah nad Logatcem na 3,0 stopinj C in v Šmartnem pri Slovenj Gradcu na 3,7 stopinj C. Na Kredarici (2514 m) je temperatura ves dan ostala pod lediščem.

slovreme.net
Hike.uno | Previsãodotempo.net | Meteo 12 jours | Podarimo.si - daritveni oglasnik | Primerjava cen | Webcam Oslo | mangart hike