Četrtek, 3. december 2020, 15:06
vreme
Vreme - Vremenska napoved

Slovenija

Podatki za Slovenijo

Napoved za Slovenijo

Vremenske slike

Sosednje pokrajine

Avstrijska Koroška

Julijska krajina

Hrvaška

Gorski svet

Podatki za Gorski svet

Napoved za Gorski svet

Snežne razmere

Vode

Hidrološki podatki

Hidrološka napoved

Primorje

Podatki za Primorje

Napoved za Primorje

Temperatura morja

Evropa

Podatki za Evropo

Spletna stran

Vreme na vaši spletni strani

Video

Video posnetki

Preteklost

Napovedi v preteklosti

splet

Spletne kamere

Hribi
Vremenska napoved v preteklosti.
31.7.2014

Vremenska napoved - 31. julij 2014

Vreme > Napovedi v preteklosti > 2014 > julij > 31. 7. 2014
Vremenske napovedi v preteklosti. Vremenska napoved - Četrtek, 31. julij 2014.

Napoved za Slovenijo
vreme 31.7.2014Popoldne bo spremenljivo do pretežno oblačno. Občasno bodo krajevne padavine, deloma plohe, lahko nastane tudi kakšna nevihta. Temperature bodo od 20 do 25, na Primorskem do 27 stopinj Celzija.
Jutri bo na Primorskem dokaj jasno, ponekod bo pihala rahla burja. Drugje bo spremenljivo oblačno. Dopoldne bo v glavnem suho, popoldne pa bodo občasno krajevne padavine in posamezne nevihte. Zjutraj bodo najnižje temperature od 13 do 18, čez dan bodo najvišje temperature od 23 do 27, na Primorskem približno 29 stopinj Celzija.

V soboto in nedeljo bo dopoldne v glavnem jasno, zlasti sredi dneva in popoldne pa spremenljivo oblačno, nastale bodo krajevne plohe in nevihte. V nedeljo bo zapihal jugozahodnik.


Sosednje pokrajine
V sosednjih pokrajinah bo danes spremenljivo do pretežno oblačno z občasnimi plohami in zlasti popoldne tudi nevihtami. Jutri bo v krajih zahodno od nas in ob severnem delu Jadrana v glavnem jasno. Drugje bo spremenljivo oblačno, zlasti popoldne bodo krajevne plohe in nevihte.

Gorski svet
Danes bo pretežno oblačno in pogosto megleno. Občasno bodo krajevne plohe in posamezne nevihte. Pihal bo zmeren severovzhodni veter. Na višini 1500 metrov bo temperatura približno 14, na 2500 približno 8 stopinj Celzija.
Jutri bo spremenljivo do pretežno oblačno, nekateri vrhovi bodo v oblakih. Zlasti sredi dneva in popoldne bodo krajevne plohe in nevihte. Pihal bo rahel do zmeren veter vzhodnih smeri. Na višini 1500 metrov bo temperatura približno 15, na 2500 približno 9 stopinj Celzija.

Vremenski pojavi na dan 31. julij:
31.7.1958
Izjemno toplo jutro, še posebej na Primorskem. V Ajdovščini se je ohladilo le do 24,5 stopinj C, v Komnu na Krasu do 24,3 stopinj C, v Kopru do 24,0 stopinj C ter v Postojni in Čepovanu do 19,6 stopinj C.

slovreme.net
Hike.uno | Previsãodotempo.net | Meteo 12 jours | Podarimo.si - daritveni oglasnik | Primerjava cen | Oeyeondo | monte