Torek, 24. november 2020, 19:25
vreme
Vreme - Vremenska napoved

Slovenija

Podatki za Slovenijo

Napoved za Slovenijo

Vremenske slike

Sosednje pokrajine

Avstrijska Koroška

Julijska krajina

Hrvaška

Gorski svet

Podatki za Gorski svet

Napoved za Gorski svet

Snežne razmere

Vode

Hidrološki podatki

Hidrološka napoved

Primorje

Podatki za Primorje

Napoved za Primorje

Temperatura morja

Evropa

Podatki za Evropo

Spletna stran

Vreme na vaši spletni strani

Video

Video posnetki

Preteklost

Napovedi v preteklosti

splet

Spletne kamere

Hribi
Vremenska napoved v preteklosti.
30.7.2014

Vremenska napoved - 30. julij 2014

Vreme > Napovedi v preteklosti > 2014 > julij > 30. 7. 2014
Vremenske napovedi v preteklosti. Vremenska napoved - Sreda, 30. julij 2014.

Napoved za Slovenijo
vreme 30.7.2014Popoldne bo spremenljivo do pretežno oblačno. Pojavljale se bodo krajevne padavine z nevihtami, krajevno bodo zlasti na vzhodnem delu države možni močni nalivi. Na zahodnem delu države bodo padavine redkejše. Čez dan bodo najvišje temperature od 19 do 25 stopinj Celzija.
Jutri bo spremenljivo do pretežno oblačno. Občasno bodo krajevne padavine, deloma plohe in nevihte. V prvem delu dneva bodo verjetnejše zlasti na vzhodem delu Slovenije, manj padavin pa bo v zahodni Sloveniji. Zjutraj bodo najnižje temperature od 13 do 19, čez dan bodo najvišje temperature od 21 do 25, na Primorskem do 27 stopinj Celzija.

V petek in soboto bo dopoldne v glavnem jasno, zjutraj bo ponekod po nižinah megla ali nizka oblačnost. Zlasti sredi dneva in popoldne pa bodo nastale krajevne plohe in nevihte.


Sosednje pokrajine
Vzhodno od Slovenije bo danesi v začetku suho. Drugje bo spremenljivo do pretežno oblačno, plohe in nevihte se bodo iznad severnega Jadrana postopno razširile nad sosednje pokrajine. Na Jadranu bodo možne tudi močnejše nevihte. Jutri bo spremenljivo do pretežno oblačno z občasnimi plohami in nevihtami. Redkejše bodo v krajih zahodno od nas.

Gorski svet
Danes bo oblačno in megleno s pogostimi padavinami, tudi nevihtami. Pihal bo zmeren vzhodni do jugovzhodni veter. Na višini 1500 metrov bo temperatura približno 12, na 2500 približno 8 stopinj Celzija.
Jutri bo spremenljivo do pretežno oblačno in pogosto megleno. Občasno bodo krajevne plohe in nevihte. Pihal bo zmeren severovzhodni veter. Na višini 1500 metrov bo temperatura približno 13, na 2500 približno 8 stopinj Celzija.

Vremenski pojavi na dan 30. julij:
30.7.2005
Jutro je bilo neobičajno toplo, čez dan je bilo zlasti na Primorskem zelo vroče. V Lendavi temperatura do jutra ni padla pod 21,9 stopinj C, v Mariboru, v Velikih Dolencih na Goričkem, na Lisci (943 m) in na Letališču Portorož pa se je ohladilo le do 21,5 stopinj C. Najvišja dnevna temperatura je bila uradno zabeležena na Slapu pri Vipavi, 36,0 stopinj C; v Metliki so namerili 35,2 stopinj C, na Letališču Portorož 34,6 stopinj C ter v Postojni 34,0 stopinj C.

slovreme.net
Hike.uno | Previsãodotempo.net | Meteo 12 jours | Podarimo.si - daritveni oglasnik | Primerjava cen | Alassio | hochfeiler