Nedelja, 29. november 2020, 05:17
vreme
Vreme - Vremenska napoved

Slovenija

Podatki za Slovenijo

Napoved za Slovenijo

Vremenske slike

Sosednje pokrajine

Avstrijska Koroška

Julijska krajina

Hrvaška

Gorski svet

Podatki za Gorski svet

Napoved za Gorski svet

Snežne razmere

Vode

Hidrološki podatki

Hidrološka napoved

Primorje

Podatki za Primorje

Napoved za Primorje

Temperatura morja

Evropa

Podatki za Evropo

Spletna stran

Vreme na vaši spletni strani

Video

Video posnetki

Preteklost

Napovedi v preteklosti

splet

Spletne kamere

Hribi
Vremenska napoved v preteklosti.
28.7.2014

Vremenska napoved - 28. julij 2014

Vreme > Napovedi v preteklosti > 2014 > julij > 28. 7. 2014
Vremenske napovedi v preteklosti. Vremenska napoved - Ponedeljek, 28. julij 2014.

Napoved za Slovenijo
vreme 28.7.2014Popoldne bo spremenljivo oblačno z občasnimi padavinami, deloma plohami in zlasti na zahodnem delu države posameznimi nevihtami.
Jutri bo na zahodnem delu države pretežno oblačno, občasno bo deževalo. Vmes bodo tudi nevihte. V vzhodni Sloveniji bo bolj jasno in večji del dneva suho.
Zjutraj bodo najnižje temperature od 13 do 19, čez dan bodo najvišje temperature od 21 do 26, ob morju in jutri na vzhodem delu države do 28 stopinj Celzija.

V sredo bo oblačno, padavine in nevihte se bodo prehodno razširile nad večji del Slovenije.
V četrtek bo spremenljivo do pretežno oblačno, zlasti popoldne bodo krajevne plohe ali nevihte.


Sosednje pokrajine
Tudi v sosednjih pokrajinah bo večinoma spremenljivo vreme z občasnimi krajevnimi padavinami, popoldne deloma nevihtami. Jutri bo zlasti vzhodno od Slovenije nekoliko več sonca.

Gorski svet
Danes bo pretežno oblačno in ponekod megleno, še bodo občasne padavine, deloma tudi plohe in popoldne nevihte. Pihal bo rahel severovzhodni veter. Na višini 1500 metrov bo temperatura približno 13, na višini 2500 metrov približno 7 stopinj Celzija.
Jutri bo v gorah zahodne in severne Slovenije precej oblačno in marsikje megleno, občasno bo deževalo, vmes bodo možne tudi nevihte. V vzhodnih Karavankah in na Pohorju bo v glavnem brez padavin in zlasti dopoldne bolj jasno. Pihal bo zmeren jugozahodni veter. Na višini 1500 metrov bo temperatura približno 13, na višini 2500 metrov približno 7 stopinj Celzija.

Vremenski pojavi na dan 28. julij:
28.7.1983
Ponovno je bilo zelo vroče, vendar se je težišče vročinskega vala premaknilo v vzhodno Slovenijo. V Metliki se je segrelo do 37,5 stopinj C, na Bizeljskem so izmerili 37,0 stopinj C, v Celju 36,8 stopinj C, v Ljubljani 36,7 stopinj C, v Gornji Radgoni 36,2 stopinj C in na Zgornjem Jezerskem 33,7 stopinj C.

slovreme.net
Hike.uno | Previsãodotempo.net | Meteo 12 jours | Podarimo.si - daritveni oglasnik | Primerjava cen | Cheju | photo bing