Nedelja, 29. november 2020, 05:03
vreme
Vreme - Vremenska napoved

Slovenija

Podatki za Slovenijo

Napoved za Slovenijo

Vremenske slike

Sosednje pokrajine

Avstrijska Koroška

Julijska krajina

Hrvaška

Gorski svet

Podatki za Gorski svet

Napoved za Gorski svet

Snežne razmere

Vode

Hidrološki podatki

Hidrološka napoved

Primorje

Podatki za Primorje

Napoved za Primorje

Temperatura morja

Evropa

Podatki za Evropo

Spletna stran

Vreme na vaši spletni strani

Video

Video posnetki

Preteklost

Napovedi v preteklosti

splet

Spletne kamere

Hribi
Vremenska napoved v preteklosti.
2.7.2014

Vremenska napoved - 2. julij 2014

Vreme > Napovedi v preteklosti > 2014 > julij > 2. 7. 2014
Vremenske napovedi v preteklosti. Vremenska napoved - Sreda, 2. julij 2014.

Napoved za Slovenijo
vreme 2.7.2014Danes bo delno jasno, prehodno bo več zmerne oblačnosti. Možna je kakšna kratkotrajna ploha. Najvišje temperature bodo od 22 do 28 stopinj Celzija.
Zvečer se bodo od severa začele pojavljati krajevne padavine, deloma nevihte, ki bodo preko noči razmeroma hitro prešle Slovenijo. Ponekod bo prehodno zapihal severnik, na Primorskem rahla burja. Do jutra se bo od severa že delno zjasnilo.
Jutri bo jasno, zjutraj bo ponekod lahko kratkotrajna megla. Zjutraj bodo najnižje temperature od 8 do 15, na Primorskem do približno 18, čez dan bodo najvišje temperature od 23 do 26, na Primorskem približno 28 stopinj Celzija.

V petek in soboto bo jasno in vse topleje, v soboto popoldne bo zlasti v gorah možna kakšna nevihta.


Sosednje pokrajine
Danes bo delno jasno z občasno povečano oblačnostjo. Popoldne se bodo v krajih severno od nas začele pojavljati plohe in nevihte, ki se bodo v noči iz srede na četrtek razširile proti jugovzhodu. Jutri bo večinoma jasno vreme.

Gorski svet
Danes bo delno jasno, od zahoda bo prehodno več zmerne oblačnosti. Popoldne bo tudi nekaj kopaste oblačnosti, zvečer pa se bodo ob meji z Avstrijo začele pojavljati krajevne plohe in nevihte. Padavine s posameznimi nevihtami se bodo nadaljevale tudi preko noči in se bodo pomikale proti jugu. Pihal bo rahel do zmeren jugozahodni veter. Na višini 1500 metrov bo temperatura približno 13, na višini 2500 metrov približno 6 stopinj Celzija.
Jutri jasno z nekaj v glavnem plitke kopaste oblačnosti. V začetku ponekod zmeren severnik bo čez dan oslabel. Na višini 1500 metrov bo temperatura približno 12, na višini 2500 metrov približno 5 stopinj Celzija.

Vremenski pojavi na dan 2. julij:
2.7.2007
V popoldanskih urah se je nad Vrhniko in okolico razbesnelo neurje z izjemno količino padavin, v nekaterih krajih je v nekaj urah padlo preko 150 milimetrov padavin. Naslednjega dne zjutraj so na Vrhniki izmerili 181 milimetrov, v Logatcu 110 milimetrov in na Hrušici 97 milimetrov padavin v enem dnevu.

slovreme.net
Hike.uno | Previsãodotempo.net | Meteo 12 jours | Podarimo.si - daritveni oglasnik | Primerjava cen | Panorama Gangneung | hochfeiler