Nedelja, 29. november 2020, 05:35
vreme
Vreme - Vremenska napoved

Slovenija

Podatki za Slovenijo

Napoved za Slovenijo

Vremenske slike

Sosednje pokrajine

Avstrijska Koroška

Julijska krajina

Hrvaška

Gorski svet

Podatki za Gorski svet

Napoved za Gorski svet

Snežne razmere

Vode

Hidrološki podatki

Hidrološka napoved

Primorje

Podatki za Primorje

Napoved za Primorje

Temperatura morja

Evropa

Podatki za Evropo

Spletna stran

Vreme na vaši spletni strani

Video

Video posnetki

Preteklost

Napovedi v preteklosti

splet

Spletne kamere

Hribi
Vremenska napoved v preteklosti.
15.7.2014

Vremenska napoved - 15. julij 2014

Vreme > Napovedi v preteklosti > 2014 > julij > 15. 7. 2014
Vremenske napovedi v preteklosti. Vremenska napoved - Torek, 15. julij 2014.

Napoved za Slovenijo
vreme 15.7.2014Danes bo delno jasno s spremenljivo oblačnostjo. Nastale bodo krajevne plohe in popoldne posamezne nevihte, z večjo verjetnostjo bodo v vzhodni polovici države. Pihal bo rahel severovzhodni veter. Čez dan bodo najvišje temperature od 24 do 28, na Primorskem do 30 stopinj Celzija.
Jutri bo v glavnem jasno, popoldne pa lahko še nastane kakšna nevihta. Ponekod bo pihal severni do severovzhodnik. Zjutraj bodo najnižje temperature od 11 do 17, ob morju 20, čez dan bodo najvišje temperature pa bodo za kakšno stopinjo višje kot danes.

V četrtek in petek bo v glavnem jasno, možnost popoldanskih neviht bo majhna.


Sosednje pokrajine
Danes bo v krajih zahodno od nas in ob Jadranu v glavnem jasno, drugje bo še spremenljivo oblačno s krajevnimi plohami in nevihtami. Jutri bo v glavnem jasno, zlasti v Alpah in krajih vzhodno od nas bodo popoldne krajevne nevihte.

Gorski svet
Danes bo spremenljivo do pretežno oblačno in občasno megleno. Nastale bodo krajevne plohe in posamezne nevihte. Pihal bo rahel do zmeren severovzhodni veter. Na višini 1500 metrov bo temperatura približno 14, na višini 2500 metrov pa približno 7 stopinj Celzija.
Jutri bo zjutraj precej jasno, čez dan bodo rasli kopasti oblaki in popoldne bo še nastala kakšna ploha ali nevihta. Pihal bo rahel do zmeren severovzhodni veter. Na višini 1500 metrov bo temperatura približno 15, na višini 2500 metrov pa približno 8 stopinj Celzija.

Vremenski pojavi na dan 15. julij:
15.7.1998
V nekaterih krajih v zahodni, osrednji in severni Sloveniji je bila zjutraj izmerjena rekordna dnevna višina padavin v mesecu juliju. Na postaji Na Stanu na Idrijskem je do jutra v enem dnevu padlo 102 milimetrov padavin, v Rovtah nad Logatcem in Črni vasi na Ljubljanskem barju 98 milimetrov, v Gornjem Gradu 89 milimetrov in v Velenju 80 milimetrov. Največ dežja, 144 milimetrov, so namerili v Ligu, nad Soško dolino.

slovreme.net
Hike.uno | Previsãodotempo.net | Meteo 12 jours | Podarimo.si - daritveni oglasnik | Primerjava cen | Barić Draga | webcam site