Ponedeljek, 30. november 2020, 17:35
vreme
Vreme - Vremenska napoved

Slovenija

Podatki za Slovenijo

Napoved za Slovenijo

Vremenske slike

Sosednje pokrajine

Avstrijska Koroška

Julijska krajina

Hrvaška

Gorski svet

Podatki za Gorski svet

Napoved za Gorski svet

Snežne razmere

Vode

Hidrološki podatki

Hidrološka napoved

Primorje

Podatki za Primorje

Napoved za Primorje

Temperatura morja

Evropa

Podatki za Evropo

Spletna stran

Vreme na vaši spletni strani

Video

Video posnetki

Preteklost

Napovedi v preteklosti

splet

Spletne kamere

Hribi
Vremenska napoved v preteklosti.
1.7.2014

Vremenska napoved - 1. julij 2014

Vreme > Napovedi v preteklosti > 2014 > julij > 1. 7. 2014
Vremenske napovedi v preteklosti. Vremenska napoved - Torek, 1. julij 2014.

Napoved za Slovenijo
vreme 1.7.2014Popoldne se bo delno zjasnilo, nastale bodo posamezne plohe. Čez dan bodo najvišje temperature od 21 do 27 stopinj Celzija.
Jutri bo delno jasno, precej bo koprenaste oblačnosti, ki bo občasno tudi dokaj gosta. Zvečer se bodo od severa začele pojavljati krajevne padavine, deloma nevihte. Zjutraj bodo najnižje temperature od 8 do 13, ob morju približno 15, čez dan bodo najvišje temperature od 24 do 29 stopinj Celzija.

V noči iz srede na četrtek se bodo padavine, deloma nevihte, iznad severne prehodno razširile zlasti nad vzhodno in jugovzhodno Slovenijo, drugje bodo padavine manj verjetne. Do četrtka zjutraj se bo od severa že nebo zjasnilo. V četrtek in petek bo pretežno jasno, v četrtek zjutraj bo ponekod po nižinah možna kratkotrajna megla.


Sosednje pokrajine
Danes bo v krajih vzhodno in južno od nas precej jasno, po nekaterih nižinah bo zjutraj kratkotrajna megla. V sosednjih krajih Italije bo zjutraj in deloma dopoldne spremenljivo do pretežno oblačno, občasno bo v nekaterih krajih rahlo deževalo. Popoldne bodo zlasti v Alpah nastajale krajevne plohe. Jutri bo jasno, popoldne se bodo v krajih severno od nas začele pojavljati plohe in nevihte, ki se bodo v noči iz srede na četrtek razširile proti jugovzhodu.

Gorski svet
Danes bo v začetku pretežno oblačno, občasno bo ponekod v Julijcih, zahodnih Karavankah in v hribih severne Primorske in Notranjske rahlo deževalo. Dopoldne se bo delno zjasnilo, popoldne pa bo nastajala kopasta oblačnost in posamezne plohe. V sredogorju bo pihal rahel veter južnih smeri, popoldne šibak jugozahodni veter, v visokogorju pa v začetku šibak, čez dan pa zmeren zahodni veter. Na višini 1500 metrov bo temperatura približno 11, na višini 2500 metrov približno 5 stopinj Celzija.
Jutri bo delno jasno, precej pa bo koprenaste oblačnosti, ki bo občasno lahko kar gosta. Popoldne bo nastajala plitva kopasta oblačnost, zvečer pa se bodo ob meji z Avstrijo začele pojavljati krajevne plohe in nevihte. Padavine z nevihtami se bodo nadaljevale v noč na četrtek in se razširile proti jugu. Pihal bo rahel do zmeren jugozahodni veter. Na višini 1500 metrov bo temperatura približno 13, na višini 2500 metrov približno 6 stopinj Celzija.

Vremenski pojavi na dan 1. julij:
1.7.1960
Mesec julij se je začel z zelo svežim vremenom, v nekaterih krajih v višjih legah je bila celo slana. V Babnem Polju je minimalni termometer pokazal minus 1,0 stopinj C, v Novi vasi na Blokah se je ohladilo na 0,0 stopinj C, na Rakitni na 0,2 stopinj C, v Kočevju na 3,9 stopinj C ter v Črnomlju in na Pragerskem do 4,4 stopinj C.

slovreme.net
Hike.uno | Previsãodotempo.net | Meteo 12 jours | Podarimo.si - daritveni oglasnik | Primerjava cen | Vlog Sokcho | flickr hike