Sobota, 28. november 2020, 09:36
vreme
Vreme - Vremenska napoved

Slovenija

Podatki za Slovenijo

Napoved za Slovenijo

Vremenske slike

Sosednje pokrajine

Avstrijska Koroška

Julijska krajina

Hrvaška

Gorski svet

Podatki za Gorski svet

Napoved za Gorski svet

Snežne razmere

Vode

Hidrološki podatki

Hidrološka napoved

Primorje

Podatki za Primorje

Napoved za Primorje

Temperatura morja

Evropa

Podatki za Evropo

Spletna stran

Vreme na vaši spletni strani

Video

Video posnetki

Preteklost

Napovedi v preteklosti

splet

Spletne kamere

Hribi
Vremenska napoved v preteklosti.
27.6.2014

Vremenska napoved - 27. junij 2014

Vreme > Napovedi v preteklosti > 2014 > junij > 27. 6. 2014
Vremenske napovedi v preteklosti. Vremenska napoved - Petek, 27. junij 2014.

Napoved za Slovenijo
vreme 27.6.2014Danes bo v začetku zmerno do pretežno oblačno in v glavnem brez padavin. Čez dan se bo oblačnost trgala in popoldne bo delno jasno s spremenlivo oblačnostjo, v zahodni in severni Sloveniji bodo nastale posamezne kratkotrajne plohe ali nevihte. Čez dan bodo najvišje temperature od 20 do 25, na Primorskem do 27 stopinj Celzija.
Jutri bo pretežno jasno. Popoldne bo nastala kakšna ploha ali nevihta. Zapihal bo južni do jugozahodnik. Zjutraj bodo najnižje temperature od 10 do 15, ob morju približno 17, čez dan bodo najvišje temperature od 23 do 29 stopinj Celzija.

V nedeljo bo v alpskem in predalpskem svetu zahodne Slovenije spremenljivo oblačno, pojavljale se bodo krajevne plohe in posamezne nevihte. Drugje bo še v glavnem jasno, popoldne pa se bo od zahoda počasi bolj nebo pooblačilo. Pihal bo okrepljen jugozahodni veter, ob morju pa jugo. V noči iz nedelje na ponedeljek se bo dež z nevihtami razširil nad vso Slovenijo, v ponedeljek popoldne pa od severozahoda postopno ponehal. Ohladilo se bo.


Sosednje pokrajine
Danes bo deloma jasno z občasno zmerno oblačnostjo. Zlasti v hribovitem svetu bodo popoldne posamezne plohe in nevihte. Jutri bo v začetku precej jasno, popoldne pa bodo zlasti v krajih zahodno in severno od nas posamezne plohe ali nevihte.

Gorski svet
Danes bo v začetku pretežno oblačno in marsikje megleno, vendar v glavnem brez padavin. Čez dan se bo delno zjasnilo, popoldne bodo nastajali kopasti oblaki in zlasti v Julijcih, zahodnih Karavankah in v Kamniško Savinjskih Alpah bo popoldne nekaj ploh, morda kakšna nevihta. V visokogorju bo pihal zmeren zahodnik, nižje pa šibak veter krajevnih smeri. Na višini 1500 metrov bo temperatura približno 12, na višini 2500 metrov pa približno 5 stopinj Celzija.
Jutri bo dopoldne precej jasno, popoldne pa bo nastajala kopasta oblačnosat in nekateri vrhovi bodo občasno v oblakih. Nastale bodo posamezne kratkotrajne plohe, morda kakšna nevihta. Pihal bo jugozahodni veter, ki se bo čez dan nekoliko okrepil. Na višini 1500 metrov bo temperatura približno 14, na višini 2500 metrov pa približno 7 stopinj Celzija.

Vremenski pojavi na dan 27. junij:
27.6.1961
Nalivi v Zgornjem Posočju in Zgornjesavski dolini. V Logu pod Mangartom so zjutraj naslednjega dne izmerili 170 milimetrov, v Trenti 123 milimetrov, v Soči 112 milimetrov, na Kredarici 107 milimetrov in v Kranjski Gori 101 milimetrov padavin v enem dnevu.

slovreme.net
Hike.uno | Previsãodotempo.net | Meteo 12 jours | Podarimo.si - daritveni oglasnik | Primerjava cen | Donnalucata | redirect