Sreda, 25. november 2020, 11:29
vreme
Vreme - Vremenska napoved

Slovenija

Podatki za Slovenijo

Napoved za Slovenijo

Vremenske slike

Sosednje pokrajine

Avstrijska Koroška

Julijska krajina

Hrvaška

Gorski svet

Podatki za Gorski svet

Napoved za Gorski svet

Snežne razmere

Vode

Hidrološki podatki

Hidrološka napoved

Primorje

Podatki za Primorje

Napoved za Primorje

Temperatura morja

Evropa

Podatki za Evropo

Spletna stran

Vreme na vaši spletni strani

Video

Video posnetki

Preteklost

Napovedi v preteklosti

splet

Spletne kamere

Hribi
Vremenska napoved v preteklosti.
22.6.2014

Vremenska napoved - 22. junij 2014

Vreme > Napovedi v preteklosti > 2014 > junij > 22. 6. 2014
Vremenske napovedi v preteklosti. Vremenska napoved - Nedelja, 22. junij 2014.

Napoved za Slovenijo
vreme 22.6.2014Popoldne bo ponekod v zahodni in južni Sloveniji še nekoliko več oblačnosti, drugje bo v glavnem jasno, pihal bo jugozahodnik.
Jutri bo v zahodnih in južnih krajih zmerno oblačno, drugje v začetku še delno jasno, pihal bo jugozahodni veter. Čez dan se bo oblačnost povečala, pojavljati se bodo začele plohe, proti večeru tudi nevihte, ki bodo bolj pogoste in močnejše v severni polovici države.
Zjutraj bodo najnižje temperature od 10 do 15, ob morju približno 17, čez dan bodo najvišje temperature od 23 do 28 stopinj Celzija.

V torek in sredo bo pretežno oblačno z občasnimi padavinami, deloma plohami in nevihtami. Nekoliko ohladilo se bo. Na Primorskem bo občasno pihala rahla burja.


Sosednje pokrajine
V sosednjih pokrajinah bo v glavnem jasno, občasno ponekod zmerno oblačno. Na območju Alp bodo popoldne posamezne plohe in nevihte, ki bodo jutri nastajale prej in bodo bolj pogoste.

Gorski svet
Danes bo zlasti na območju Julijcev in Dinarskega grebena v začetku nekoliko več zmerne oblačnosti, drugje bo v glavnem jasno. Popoldne bo nekaj dodatne kopaste oblačnosti, izjemoma lahko nastane kakšna kratkotrajna ploha ali nevihta. Pihal bo rahel do zmeren veter iz zahodne do jugozahodne smeri. Na višini 1500 metrov bo temperatura približno 14, na višini 2500 metrov pa približno 7 stopinj Celzija.
Jutri bo v začetku delno jasno, čez dan se bo oblačnost povečala. pojavljati se bodo začele krajevne plohe in nevihte, ki se bodo nadaljevale tudi v noč na torek. Veter iz zahodne do jugozahodne smeri se bo nekoliko okrepil. Na višini 1500 metrov bo temperatura približno 15, na višini 2500 metrov pa približno 8 stopinj Celzija.

Vremenski pojavi na dan 22. junij:
22.6.2000
Vrhunec izrazitega vročinskega vala na vzhodnem delu države Slovenije. V Metliki se je živo srebro dvignilo do 37,5 stopinj C, na Bizeljskem do 35,6 stopinj C, v Gornji Radgoni, na Jeruzalemu in v Murski Soboti do 35,0 stopinj C in v Mariboru do 34,7 stopinj C.

slovreme.net
Hike.uno | Previsãodotempo.net | Meteo 12 jours | Podarimo.si - daritveni oglasnik | Primerjava cen | Vlog Serrekunda | hike abc