Sobota, 28. november 2020, 09:36
vreme
Vreme - Vremenska napoved

Slovenija

Podatki za Slovenijo

Napoved za Slovenijo

Vremenske slike

Sosednje pokrajine

Avstrijska Koroška

Julijska krajina

Hrvaška

Gorski svet

Podatki za Gorski svet

Napoved za Gorski svet

Snežne razmere

Vode

Hidrološki podatki

Hidrološka napoved

Primorje

Podatki za Primorje

Napoved za Primorje

Temperatura morja

Evropa

Podatki za Evropo

Spletna stran

Vreme na vaši spletni strani

Video

Video posnetki

Preteklost

Napovedi v preteklosti

splet

Spletne kamere

Hribi
Vremenska napoved v preteklosti.
17.6.2014

Vremenska napoved - 17. junij 2014

Vreme > Napovedi v preteklosti > 2014 > junij > 17. 6. 2014
Vremenske napovedi v preteklosti. Vremenska napoved - Torek, 17. junij 2014.

Napoved za Slovenijo
vreme 17.6.2014Danes in jutri bo zmerno do pretežno oblačno, v severni in zahodni Sloveniji občasno delno jasno. Zlasti v vzhodni Sloveniji bo občasno možen rahel dež. Na Primorskem bo pihala rahla burja, drugje vzhodnik.
Zjutraj bodo najnižje temperature od 9 do 14, na Primorskem do 17, danes čez dan bodo najvišje temeprature od 17 do 23, na Primorskem do 25 stopinj, jutri pa bo malo topleje.

V četrtek bo delno jasno z občasno povečano oblačnostjo.
V petek bo spremenljivo oblačno, pojavljale se bodo krajevne plohe in posamezne nevihte. Proti večeru se bo nebo zjasnilo.


Sosednje pokrajine
V krajih zahodno in severno od nas bo delno jasno s spremenljivo oblačnostjo, popoldne bodo posamezne plohe. Drugje bo pretežno oblačno, v krajih južno in vzhodno od nas bo občasno rahlo deževalo. Ob severnem delu Jadrana bo pihala rahla burja.

Gorski svet
Danes bo pretežno oblačno in občasno megleno. Več jasnine bo v zahodnih Julijskih Alpah. Pihal bo rahel do zmeren veter vzhodnih smeri. Temperatura na 1500 bo približno 8, na višini 2500 metrov 1 stopinja C.
Jutri bo v Julijskih Alpah in zahodnih Karavankah delno jasno, drugje spremenljivo do pretežno oblačno in ponekod megleno. Pihal bo rahel do zmeren veter vzhodnih smeri. Temperatura na 1500 bo približno 11, na višini 2500 metrov 3 stopinje Celzija.

Vremenski pojavi na dan 17. junij:
17.6.1983
V nekaterih krajih v zahodni Sloveniji je bilo jutro zelo hladno, nekatere višje lege je pobelila slana. Od uradnih meteoroloških postaj je bilo pod 1000 m najhladneje v Babnem Polju z minus 1,0 stopinj C; na Rakitni in v Novi vasi na Blokah je termometer pokazal 0,5 °, v Ratečah 0,8 stopinj C, v Čepovanu 2,0 stopinj C in v Biljah pri Novi Gorici 3,8 stopinj C.

17.6.2010
Močno neurje s točo je približno 17. ure prizadelo širše območje Grosuplja. Toča je v nekaterih krajih dosegla velikost kokošjega jajca in povzročila veliko gmotno škodo. Na meteorološki postaji v Grosuplju so zabeležili preko 50 milimetrov padavin v 25 minutah.

slovreme.net
Hike.uno | Previsãodotempo.net | Meteo 12 jours | Podarimo.si - daritveni oglasnik | Primerjava cen | Vlog San Juan del Sur | planina