Petek, 27. november 2020, 02:55
vreme
Vreme - Vremenska napoved

Slovenija

Podatki za Slovenijo

Napoved za Slovenijo

Vremenske slike

Sosednje pokrajine

Avstrijska Koroška

Julijska krajina

Hrvaška

Gorski svet

Podatki za Gorski svet

Napoved za Gorski svet

Snežne razmere

Vode

Hidrološki podatki

Hidrološka napoved

Primorje

Podatki za Primorje

Napoved za Primorje

Temperatura morja

Evropa

Podatki za Evropo

Spletna stran

Vreme na vaši spletni strani

Video

Video posnetki

Preteklost

Napovedi v preteklosti

splet

Spletne kamere

Hribi
Vremenska napoved v preteklosti.
14.6.2014

Vremenska napoved - 14. junij 2014

Vreme > Napovedi v preteklosti > 2014 > junij > 14. 6. 2014
Vremenske napovedi v preteklosti. Vremenska napoved - Sobota, 14. junij 2014.

Napoved za Slovenijo
vreme 14.6.2014Popoldne bo delno jasno s spremenljivo oblačnostjo. Zlasti v severni in jugozahodni Sloveniji se bodo pojavljale plohe in posamezne nevihte. Na Primorskem bo zapihala rahla burja.
Jutri bo zmerno do pretežno oblačno. Burja na Primorskem se bo nekoliko okrepila.
Zjutraj bodo najnižje temperature od 9 do 14, na Primorskem približno 18, čez dan bodo najvišje temperature od 21 do 25, na Primorskem približno 28 stopinj Celzija.

V ponedeljek in torek bo zmerno do pretežno oblačno in v glavnem suho, le na južnem delu države bo občasno možen rahel dež. Na Primorskem bo pihala rahla, občasno zmerna burja. Kar sveže bo.


Sosednje pokrajine
V sosednjih pokrajinah bo danes in jutri delno jasno s spremenljivo oblačnostjo. Danes popoldne se bodo pojavljale krajevne plohe in nevihte, jutri pa bo že v glavnem suho. Ob severnem delu Jadrana bo občasno pihala rahla burja, ki se bo jutri nekoliko okrepila.

Gorski svet
Danes bo delno jasno s spremenljivo oblačnostjo, občasno tudi megleno. Čez dan se bodo pojavljale plohe in nevihte. V visokogorju bo pihal rahel severozahodnik, v sredogorju pa šibak vzhodni do severovzhodnik. Temperatura na 1500 bo približno 10, na višini 2500 metrov 4 stopinje Celzija.
Jutri bo delno jasno s spremenljivo oblačnostjo, občasno tudi megleno. V visokogorju bo pihal rahel severozahodnik, v sredogorju pa šibak vzhodni do severovzhodnik. Temperatura na 1500 bo približno 9, na višini 2500 metrov 3 stopinje Celzija.

Vremenski pojavi na dan 14. junij:
14.6.1980
Višek kratkotrajnega vročinskega vala. Na Letališču Brnik se je ob sončnem vremenu ogrelo na 32,7 stopinj C, v Mozirju so izmerili 32,5 stopinj C, v Radljah ob Dravi 32,1 stopinj C, v Ljubljani 31,9 stopinj C in v Slovenskih Konjicah 31,6 stopinj C.

slovreme.net
Hike.uno | Previsãodotempo.net | Meteo 12 jours | Podarimo.si - daritveni oglasnik | Primerjava cen | Charleston OR | weather bing