Petek, 27. november 2020, 04:00
vreme
Vreme - Vremenska napoved

Slovenija

Podatki za Slovenijo

Napoved za Slovenijo

Vremenske slike

Sosednje pokrajine

Avstrijska Koroška

Julijska krajina

Hrvaška

Gorski svet

Podatki za Gorski svet

Napoved za Gorski svet

Snežne razmere

Vode

Hidrološki podatki

Hidrološka napoved

Primorje

Podatki za Primorje

Napoved za Primorje

Temperatura morja

Evropa

Podatki za Evropo

Spletna stran

Vreme na vaši spletni strani

Video

Video posnetki

Preteklost

Napovedi v preteklosti

splet

Spletne kamere

Hribi
Vremenska napoved v preteklosti.
1.6.2014

Vremenska napoved - 1. junij 2014

Vreme > Napovedi v preteklosti > 2014 > junij > 1. 6. 2014
Vremenske napovedi v preteklosti. Vremenska napoved - Nedelja, 1. junij 2014.

Napoved za Slovenijo
vreme 1.6.2014Danes bo delno jasno z zmerno oblačnostjo, zlasti na vzhodem delu države tudi pretežno oblačno. Občasno bo v nekaterih krajih še deževalo. Pihal bo severni do severovzhodnik.
Jutri dopoldne bo delno jasno, popoldne pa spremenljivo oblačno s plohami in nevihtami.
Zjutraj bodo najnižje temperature od 4 do 12, čez dan bodo najvišje temperature od 17 do 22, na Primorskem približno 24 stopinj Celzija.

V torek in sredo bo dopoldne dokaj jasno, popoldne pa bo ob deloma sončnem vremenu nastalo nekaj krajevnih ploh, lahko tudi kakšna nevihta. Postopno bo nekoliko topleje.


Sosednje pokrajine
Danes in jutri bo zmerno, vzhodno od Slovenije tudi pretežno oblačno. Danes bo zlasti na severnem delu države Hrvaške občasno rahlo deževalo, kakšna kratkotrajna ploha pa je popoldne možna tudi drugje. Jutri se bodo plohe in nevihte pojavljale zlasti v krajih zahodno od nas.

Gorski svet
Danes bo spremenljivo oblačno, občasno bodo še padavine, v glavnem kot plohe. Pihal bo rahel do zmeren severnik. Temperatura na 1500 bo približno 7, na višini 2500 metrov pa 0 stopinj Celzija.
Jutri zjutraj bo delno jasno, potem pa spremenljivo oblačno s plohami in nevihtami. Pihal bo rahel severozahodni veter. Temperatura na 1500 bo približno 9, na 2500 pa 1 stopinja C.

Vremenski pojavi na dan 1. junij:
1.6.1955
Meteorološko poletje se je začelo z zelo hladnim jutrom in slano po nekaterih nižinah. Na Zgornjem Jezerskem je bila najnižja temperatura minus 1,0 stopinj C, v Mokronogu so izmerili -0,7 stopinj C, v Šmartnem pri Slovenj Gradcu in Kočevju pa -0,6 stopinj C.

slovreme.net
Hike.uno | Previsãodotempo.net | Meteo 12 jours | Podarimo.si - daritveni oglasnik | Primerjava cen | Utjeha Bušat | kamera