Ponedeljek, 30. november 2020, 12:44
vreme
Vreme - Vremenska napoved

Slovenija

Podatki za Slovenijo

Napoved za Slovenijo

Vremenske slike

Sosednje pokrajine

Avstrijska Koroška

Julijska krajina

Hrvaška

Gorski svet

Podatki za Gorski svet

Napoved za Gorski svet

Snežne razmere

Vode

Hidrološki podatki

Hidrološka napoved

Primorje

Podatki za Primorje

Napoved za Primorje

Temperatura morja

Evropa

Podatki za Evropo

Spletna stran

Vreme na vaši spletni strani

Video

Video posnetki

Preteklost

Napovedi v preteklosti

splet

Spletne kamere

Hribi
Vremenska napoved v preteklosti.
9.5.2014

Vremenska napoved - 9. maj 2014

Vreme > Napovedi v preteklosti > 2014 > maj > 9. 5. 2014
Vremenske napovedi v preteklosti. Vremenska napoved - Petek, 9. maj 2014.

Napoved za Slovenijo
vreme 9.5.2014Popoldne se bo nebo zjasnilo. Na severozahodu države bodo možne kratkotrajne plohe. Čez dan bodo najvišje temperature od 21 do 25 stopinj Celzija.
Jutri bo v glavnem jasno. Zlasti v severni Sloveniji bodo popoldne krajevne plohe ali nevihte. Zjutraj bodo najnižje temperature od 8 do 13, čez dan bodo najvišje temperature od 20 do 26 stopinj Celzija.

V nedeljo bo v začetku še delno jasno, čez dan se bo nebo pooblačilo, začele se bodo pojavljati krajevne plohe ali nevihte. Ponekod bo pihal jugozahodnik, ob morju jugo. Zvečer se bodo padavine, deloma nevihte, okrepile in počasi razširile na vso Slovenijo.
V ponedeljek bodo padavine ponehale, najkasneje na jugovzhodu države. Čez dan se bo delno zjasnilo, popoldne bodo zlasti v severni Sloveniji nastale krajevne plohe. Ohladilo se bo.


Sosednje pokrajine
V krajih severno od nas bo popoldne nekaj oblačnosti, dugod pa se bo nebo zjasnilo. V Alpah bodo možne kratkotrajne plohe. Jutri bo v glavnem jasno. Čez dan bo več oblačnosti, v hribovitem delu severne Italije in v Avstriji bodo krajevne plohe ali nevihte.

Gorski svet
Danes bo precej jasno, čez dan bodo nastajali kopasti oblaki. Popoldne lahko v Julijskih Alpah nastane kakšna kratkotrajna ploha. V gorah bo pihal rahel zahodnik. Temperatura na 1500 bo približno 11, na višini 2500 metrov približno 4 stopinje Celzija.
Jutri bo v začetku še jasno, čez dan pa bo več oblačnosti. Popoldne bodo nastale krajevne plohe ali nevihte. V visokogorju bo pihal rahel do zmeren zahodnik, v sredogorju pa šibak vzhodni do jugovzhodni veter. Temperatura na 1500 bo približno 11, na višini 2500 metrov približno 3 stopinje Celzija.

Vremenski pojavi na dan 9. maj:
9.5.1958
Večinoma sončen dan, popoldne je bilo zlasti na Štajerskem in Dolenjskem vroče. V Črnomlju so izmerili 32,0 stopinj C, v Lučah v Zgornjesavinjski dolini 30,1 stopinj C, v Novem mestu 30,0 stopinj C, v Celju 29,3 stopinj C in v Stari Fužini v Bohinju 29,0 stopinj C.

slovreme.net
Hike.uno | Previsãodotempo.net | Meteo 12 jours | Podarimo.si - daritveni oglasnik | Primerjava cen | Livorno | hike