Ponedeljek, 30. november 2020, 22:02
vreme
Vreme - Vremenska napoved

Slovenija

Podatki za Slovenijo

Napoved za Slovenijo

Vremenske slike

Sosednje pokrajine

Avstrijska Koroška

Julijska krajina

Hrvaška

Gorski svet

Podatki za Gorski svet

Napoved za Gorski svet

Snežne razmere

Vode

Hidrološki podatki

Hidrološka napoved

Primorje

Podatki za Primorje

Napoved za Primorje

Temperatura morja

Evropa

Podatki za Evropo

Spletna stran

Vreme na vaši spletni strani

Video

Video posnetki

Preteklost

Napovedi v preteklosti

splet

Spletne kamere

Hribi
Vremenska napoved v preteklosti.
4.5.2014

Vremenska napoved - 4. maj 2014

Vreme > Napovedi v preteklosti > 2014 > maj > 4. 5. 2014
Vremenske napovedi v preteklosti. Vremenska napoved - Nedelja, 4. maj 2014.

Napoved za Slovenijo
vreme 4.5.2014Popoldne bo na severozahodu že precej jasno, tudi drugje se bo postopno delno zjasnilo, najkasneje na Dolenjskem in v Beli krajini. Na Primorskem bo pihala rahla burja, ponekod drugje še okrepljen severni do severovzhodnik, ki bo popoldne in preko noči v glavnem oslabel.
Jutri bo precej jasno, jutro bo sveže. Popoldne bo ponekod prehodno nekaj zmerne oblačnosti.
Zjutraj bodo najnižje temperature od 2 do 6, ob morju približno 8, v alpskih dolinah in ponekod v zatišjih približno 0, čez dan bodo najvišje temperature od 15 do 20 stopinj Celzija.

V torek bo v glavnem jasno in nekoliko topleje. Zapihal bo jugozahodnik. V sredo dopoldne bo delno jasno, potem se bo nebo pooblačilo, popoldne in v noči iz srede na četrtek bo občasno deževalo.


Sosednje pokrajine
V krajih južno in vzhodno od nas bo oblačno, v notranjosti Hrvaške bo še deževalo. Drugje se bo dopoldne nebo zjasnilo. Ob severnem delu Jadrana bo pihala rahla do zmerna burja. Jutri bo precej jasno.

Gorski svet
Danes bo v začetku še zmerno do pretežno oblačno, čez dan se bo od severozahoda postopno jasnilo. Pihal bo zmeren do okrepljen veter severnih smeri. Temperatura na 1500 bo približno 4, na višini 2500 metrov približno -2 stopinji Celzija.
Jutri bo precej jasno, severnik bo oslabel in se bo obračal v vzhodne in južne smeri. Temperatura na 1500 bo približno 5, na višini 2500 metrov približno 0 stopinji Celzija.

Vremenski pojavi na dan 4. maj:
4.5.1979
Višjeležeče kraje v severni Sloveniji je po drugem obilnem sneženju v mesecu maju prekrivala debela snežna odeja. Na Strojni na Koroške (940 m) so zjutraj izmerili 62 centimetrov, na Zgornjem Jezerskem (894 m) in v Ratečah (864 m) 40 centimetrov in v Logarski Dolini (730 m) 29 centimetrov visoko snežno odejo. Na Kredarici (2514 m) je bilo snega 603 centimetrov.

slovreme.net
Hike.uno | Previsãodotempo.net | Meteo 12 jours | Podarimo.si - daritveni oglasnik | Primerjava cen | Kiel LT | abc hiker