Ponedeljek, 30. november 2020, 18:15
vreme
Vreme - Vremenska napoved

Slovenija

Podatki za Slovenijo

Napoved za Slovenijo

Vremenske slike

Sosednje pokrajine

Avstrijska Koroška

Julijska krajina

Hrvaška

Gorski svet

Podatki za Gorski svet

Napoved za Gorski svet

Snežne razmere

Vode

Hidrološki podatki

Hidrološka napoved

Primorje

Podatki za Primorje

Napoved za Primorje

Temperatura morja

Evropa

Podatki za Evropo

Spletna stran

Vreme na vaši spletni strani

Video

Video posnetki

Preteklost

Napovedi v preteklosti

splet

Spletne kamere

Hribi
Vremenska napoved v preteklosti.
30.5.2014

Vremenska napoved - 30. maj 2014

Vreme > Napovedi v preteklosti > 2014 > maj > 30. 5. 2014
Vremenske napovedi v preteklosti. Vremenska napoved - Petek, 30. maj 2014.

Napoved za Slovenijo
vreme 30.5.2014Popoldne bo spremenljivo do pretežno oblačno s krajevnimi padavinami, deloma plohami. Na severovzhodu se bo delno zjasnilo. Ponekod bo pihal severovzhodnik.
Preko noči se bo nebo zjasnilo, jutri zjutraj bo pretežno jasno, ponekod po nižinah bo kratkotrajna megla.
Jutri čez dan bo spremenljivo oblačno s krajevnimi plohami in posameznimi nevihtami. Pihal bo severovzhodnik, na Primorskem rahla burja.
Zjutraj bodo najnižje temperature od 3 do 9, čez dan bodo najvišje temperature od 17 do 21, na Primorskem približno 23 stopinj Celzija.

V nedeljo in ponedeljek bo delno jasno s spremenljivo oblačnostjo, še bodo nastajale krajevne plohe. V nedeljo bo še pihal severovzhodnik, na Primorskem rahla burja.


Sosednje pokrajine
V sosednjih pokrajinah bo spremenljivo do pretežno oblačno s krajevnimi padavinami, deloma plohami in posameznimi nevihtami. Vzhodno od Slovenije bo pihal zmeren severni do severovzhodnik. Tam se bo popoldne delno zjasnilo. Jutri bo v začetku precej jasno, čez dan pa spremenljivo oblačno s krajevnimi plohami in posameznimi nevihtami. Še bo pihal severovzhodnik.

Gorski svet
Danes bo spremenljivo do pretežno oblačno, občasno tudi megleno. Pojavljale se bodo krajevne padavine, deloma plohe. Nad približno 2100 metri snežne. V visokogorju bo pihal zmeren severozahodni, v sredogorju pa severovzhodnik. V nižjih plasteh se bo hladilo, temperatura na 1500 bo približno 6, na višini 2500 metrov približno 0 stopinj Celzija.
Jutri bo v začetku precej jasno, čez dan spremenljivo oblačno in občasno tudi megleno. Čez dan se bodo pojavljale krajevne plohe. Nad približno 1900 metri bo snežilo. Pihal bo rahel do zmeren severnik. Temperatura na 1500 bo približno 6, na višini 2500 metrov -1 stopinja C.

Vremenski pojavi na dan 30. maj:
30.5.2005
Na nekaterih meteoroloških postajah je bila izmerjena najvišja majska temperatura. Na Bizeljskem se je segrelo do 33,2 stopinj C, v Slovenskih Konjicah do 32,5 stopinj C, v Ratečah 29,5 stopinj C in na Lisci 26,8 stopinj C.

slovreme.net
Hike.uno | Previsãodotempo.net | Meteo 12 jours | Podarimo.si - daritveni oglasnik | Primerjava cen | Vlog Philadelphia PA | flickr hike