Sreda, 2. december 2020, 00:35
vreme
Vreme - Vremenska napoved

Slovenija

Podatki za Slovenijo

Napoved za Slovenijo

Vremenske slike

Sosednje pokrajine

Avstrijska Koroška

Julijska krajina

Hrvaška

Gorski svet

Podatki za Gorski svet

Napoved za Gorski svet

Snežne razmere

Vode

Hidrološki podatki

Hidrološka napoved

Primorje

Podatki za Primorje

Napoved za Primorje

Temperatura morja

Evropa

Podatki za Evropo

Spletna stran

Vreme na vaši spletni strani

Video

Video posnetki

Preteklost

Napovedi v preteklosti

splet

Spletne kamere

Hribi
Vremenska napoved v preteklosti.
28.5.2014

Vremenska napoved - 28. maj 2014

Vreme > Napovedi v preteklosti > 2014 > maj > 28. 5. 2014
Vremenske napovedi v preteklosti. Vremenska napoved - Sreda, 28. maj 2014.

Napoved za Slovenijo
vreme 28.5.2014Popoldne bo spremenljivo do pretežno oblačno. Občasno se bodo pojavljale krajevne padavine, deloma plohe, zlasti na zahodnem delu države tudi kakšna nevihta. Na Štajerskem in v Prekmurju bo pihal severozahodnik. Čez dan bodo najvišje temperature od 17 do 22 stopinj Celzija.
Tudi jutri bo spremenljivo oblačno in zlasti popoldne bodo nastale krajevne plohe. Zjutraj bodo najnižje temperature od 6 do 12, na Goriškem in ob morju do približno 14, čez dan bodo najvišje temperature od 19 do 24 stopinj Celzija.

V petek in soboto se bo še nadaljevalo nestalno vreme. V petek bo sredi dneva in popoldne ponekod občasno rahlo deževalo, na Primorskem pa bo nastala kakšna ploha. V soboto bodo zlasti popoldne nastajale krajevne plohe.


Sosednje pokrajine
Danes bo spremenljivo oblačno, še bodo nastajale krajevne plohe in nevihte. Ponekod bo zapihal severozahodnik. Jutri bo spremenljivo oblačno in zlasti popoldne bodo nastale krajevne plohe.

Gorski svet
Danes bo spremenljivo do pretežno oblačno, občasno tudi megleno. Pojavljale se bodo krajevne plohe in posamezne nevihte, verjetnejše bodo popoldne. Nad približno 2300 metri bo snežilo. Pihal bo v glavnem šibak zahodni do severozahodnik. Temperatura na 1500 bo približno 9, na višini 2500 metrov pa 2 stopinji Celzija.
Jutri bo spremenljivo oblačno, občasno tudi megleno. Zlasti popoldne se bodo pojavljale krajevne plohe. Nad približno 2400 metri bo snežilo. Pihal bo razmeroma šibak severni do severozahodnik. Temperatura na 1500 bo približno 9, na višini 2500 metrov pa 2 stopinji Celzija.

Vremenski pojavi na dan 28. maj:
28.5.1956
Zlasti v Julijskih Alpah je bilo neobičajno toplo za mesec maj. V Lučah v Zgornjesavinjski dolini se je ogrelo do 29,4 stopinj C, v Stari Fužini do 29,0 stopinj C, v Ratečah do 27,4 stopinj C in v Bovcu do 27,0 stopinj C.

slovreme.net
Hike.uno | Previsãodotempo.net | Meteo 12 jours | Podarimo.si - daritveni oglasnik | Primerjava cen | Gullfaks | mountaineering