Četrtek, 3. december 2020, 15:28
vreme
Vreme - Vremenska napoved

Slovenija

Podatki za Slovenijo

Napoved za Slovenijo

Vremenske slike

Sosednje pokrajine

Avstrijska Koroška

Julijska krajina

Hrvaška

Gorski svet

Podatki za Gorski svet

Napoved za Gorski svet

Snežne razmere

Vode

Hidrološki podatki

Hidrološka napoved

Primorje

Podatki za Primorje

Napoved za Primorje

Temperatura morja

Evropa

Podatki za Evropo

Spletna stran

Vreme na vaši spletni strani

Video

Video posnetki

Preteklost

Napovedi v preteklosti

splet

Spletne kamere

Hribi
Vremenska napoved v preteklosti.
2.5.2014

Vremenska napoved - 2. maj 2014

Vreme > Napovedi v preteklosti > 2014 > maj > 2. 5. 2014
Vremenske napovedi v preteklosti. Vremenska napoved - Petek, 2. maj 2014.

Napoved za Slovenijo
vreme 2.5.2014Popoldne bo spremenljivo do pretežno oblačno, več jasnega vremena bo v severovzhodni Sloveniji. Pojavljale se bodo krajevne padavine, deloma nevihte. Temperature bodo od 16 do 22 stopinj Celzija.
Jutri bo pretežno oblačno, občasno bo deževalo. Več padavin bo v vzhodni in južni Sloveniji, v zahodnih krajih pa bodo tudi krajša obdobja delno jasnega vremena. Zapihal bo severovzhodnik, na Primorskem rahla do zmerna burja. Zjutraj bodo najnižje temperature od 6 do 12, čez dan bodo najvišje temperature od 12 do 17, na Primorskem do 20 stopinj Celzija.

Do nedelje zjutraj bo dež povsod ponehal, najpozneje v jugovzhodni Sloveniji. Postopno se bo nebo zjasnilo. Še bo pihal severni do severovzhodnik, na Primorskem rahla burja. V ponedeljek bo precej jasno, jutro bo sveže. Tudi v torek bo brez padavin.


Sosednje pokrajine
Vzhodno od Slovenije bo popoldne še delno jasno. Drugje bo spremenljivo oblačno, pojavljale se bodo krajevne padavine, deloma plohe in nevihte. Jutri bo večinoma pretežno oblačno vreme, občasno bo deževalo. Ob severnih Alpah bo zvečer in v noči iz sobote na nedeljo snežilo do dolin. Ob severnem delu Jadrana bo zapihala burja.

Gorski svet
Zjutraj in del dopoldneva bo v Kamniško - Savinjskih Alpah in na Pohorju še delno jasno, drugje pretežno oblačno. Čez dan bo vse bolj oblačno in ponekod tudi megleno, pojavljale se bodo krajevne plohe in posamezne nevihte. Snežilo bo nad približno 2000 metri. Pihal bo rahel veter vzhodnih smeri. Temperatura na 1500 bo približno 7, na višini 2500 metrov pa 0 stopinj Celzija.
Jutri bo v glavnem oblačno in megleno, manj gosta oblačnost bo v hribih in gorah Posočja. Občasno bodo padavine, meja sneženja se bo do večera spustila do približno 1600 m. Krepil se bo severovzhodnik. Temperatura na 1500 bo približno 5, na višini 2500 metrov približno -2 stopinji Celzija.

Vremenski pojavi na dan 2. maj:
2.5.1962
Zelo hladno majsko jutro v večjem delu države. V Babnem Polju se je temperatura spustila na minus 8,3 stopinj C, v Lipah, južno od Ljubljane, so izmerili minus 6,1 stopinj C, v Žireh minus 4,3 stopinj C, v Celju minus 4,1 stopinj C in v Črnomlju minus 2,5 stopinj C.

slovreme.net
Hike.uno | Previsãodotempo.net | Meteo 12 jours | Podarimo.si - daritveni oglasnik | Primerjava cen | Vlog Piran | planina