Sobota, 28. november 2020, 00:56
vreme
Vreme - Vremenska napoved

Slovenija

Podatki za Slovenijo

Napoved za Slovenijo

Vremenske slike

Sosednje pokrajine

Avstrijska Koroška

Julijska krajina

Hrvaška

Gorski svet

Podatki za Gorski svet

Napoved za Gorski svet

Snežne razmere

Vode

Hidrološki podatki

Hidrološka napoved

Primorje

Podatki za Primorje

Napoved za Primorje

Temperatura morja

Evropa

Podatki za Evropo

Spletna stran

Vreme na vaši spletni strani

Video

Video posnetki

Preteklost

Napovedi v preteklosti

splet

Spletne kamere

Hribi
Vremenska napoved v preteklosti.
1.5.2014

Vremenska napoved - 1. maj 2014

Vreme > Napovedi v preteklosti > 2014 > maj > 1. 5. 2014
Vremenske napovedi v preteklosti. Vremenska napoved - Četrtek, 1. maj 2014.

Napoved za Slovenijo
vreme 1.5.2014Popoldne bo delno jasno s spremenljivo oblačnostjo. Nastalo bo nekaj krajevnih ploh in neviht. Čez dan bodo najvišje temperature od 18 do 23 stopinj Celzija.
Jutri se bo od zahoda oblačnost povečala, le na vzhodem delu države bo še dokaj jasno. Zlasti v zahodni in ponekod v osrednjem delu države bodo občasno krajevne padavine, deloma nevihte. Zjutraj bodo najnižje temperature od 6 do 12, čez dan bodo najvišje temperature od 16 do 22 stopinj Celzija.

V soboto bo na Primorskem deloma jasno, drugje pa v glavnem oblačno z občasnim dežjem. Več padavin bo na vzhodnem delu države in jugu države. Zapihal bo severovzhodnik, na Primorskem zmerna burja.
V nedeljo se bo postopno povsod ranebo zjasnilo. Še bo pihal severni do severovzhodnik.


Sosednje pokrajine
Delno jasno bo s spremenljivo oblačnostjo, sredi dneva in popoldne bodo nastajale krajevne plohe in nevihte.

Gorski svet
Danes bo v začetku delno jasno, čez dan pa spremenljivo do pretežno oblačno. Popoldne bodo nastajale krajevne plohe in nevihte. Snežilo bo nad približno 2200 metri. Phal bo šibak veter spremenljive smeri. Temperatura na 1500 bo približno 9, na višini 2500 metrov pa 1 stopinja C.
Jutri bo pretežno oblačno in tudi megleno. Pojavljale se bodo plohe in nevihte. Snežilo bo nad približno 2000 metri nad morjem. Pihal bo rahel vzhodni do jugovzhodni veter. Temperatura na 1500 bo približno 7, na višini 2500 metrov približno 0 stopinj Celzija.

Vremenski pojavi na dan 1. maj:
1.5.1976
Mesec maj se je začel z zelo hladnim jutrom, po nižinah v notranjosti je bila slana. V Babnem Polju se je ohladilo na minus 8,0 stopinj C, na Letališču Brnik so izmerili minus 4,7 stopinj C, v Kočevju minus 3,9 stopinj C, v Murski Soboti minus 3,8 stopinj C v in Ljubljani minus 1,2 stopinj C.

slovreme.net
Hike.uno | Previsãodotempo.net | Meteo 12 jours | Podarimo.si - daritveni oglasnik | Primerjava cen | Santuario di Barbana | webcam site